Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απεγκλωβίστηκε ο εργάτης που θάφτηκε κάτω από χώματα

Απεγκλωβίστηκε ο εργάτης που θάφτηκε κάτ...

Καλά στην υγεία του αλλά σε κατάσταση σοκ

Καλά στην υγεία του αλλά σε κατάσταση σοκ είναι ο εργάτης που απεγκλωβίστηκε πριν από λίγο από το χαντάκι στο οποίο είχε θαφτεί από χώμα πίσω από το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.  Ο εργάτης αυτή την ωρα μεταφέρεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνεται μούδιασμα στα πόδια και αντιπετωπίζει δυσκολία κίνησης.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην περιοχή του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου όταν ο εργάτης έπεσε στο χαντάκι αφού παρασύρθηκε από χώματα την ώρα που εργαζόταν σε σημείο πίσω από το κτιριακό συγκρότημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εργάτης είχε εγκλωβιστεί στο χαντάκι βάθους 6 - 8 μέτρων καθώς είχε θαφτεί μέχρι τη μέση από χώμα όταν αποκολλήθηκε ο σωλήνας του παλιού αποχετευτικού συστήματος. Στο σημείο έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις άνδρες ενώ αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του που διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα.

Χρειάστηκε οι πυροσβέστες να τραβήξουν τον ιμάντα του σωλήνα που λίγο έλειψε να πλακώσει το κεφάλι του άτυχου έργάτη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον αλλοδαπό έργάτη που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του ενώ στο σημείο επίσης βρίσκονται η Τεχνική Επιθεώρηση και ο γραμματέας του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις