Το βλέμμα στην Τράπεζα Πειραιώς
Με τους προβολείς προς τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς ξεκίνησε η συνεδρίαση, καθώς διενεργήθηκε πακέτο 1,5 εκατ. μετοχών στην τιμή των 1,50 ευρώ, δηλαδή στην ίδια τιμή που απέκτησαν τα funds το 1/3 σχεδόν της ελεύθερης διασποράς των μετοχών ή το 4,5%.
Ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 1171 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,18%. Η πορεία της αγοράς βρίσκεται σ ένα άκρως μεταβατικό στάδιο καθώς στις 7 Νοεμβρίου αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις μετοχές που θα εισέλθουν στον δείκτη ΜSCI, καθώς για την βαρύτητα που θα καταλάβουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυξημένη βαρύτητα θα έχουν οι τίτλοι του ΟΤΕ και της Τράπεζας Πειραιώς.
Η μετάβαση αυτή προς την νέα περίοδο, δεν είναι εύκολη καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχει διαφανεί η δυσκολία υπέρβασης των 1200 μονάδων- η οποία συνδέεται και με τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.
Μια επιτυχής έκβαση θα αλλάξει την πορεία. Στη μετοχή έχουν γίνει 5,4 εκατ. τεμάχια με το καλημέρα της συνεδρίασης. Ο τίτλος σημειώνει άνοδο 1,35% καθώς κινείται στα 1,5 ευρώ. Κέρδη 1,13% για τον ΟΤΕ στα 8,94 ευρώ, ενώ ο ΟΠΑΠ σημειώνει πτώση 0,95% στα 9,39 ευρώ. Πάνω από 1% η άνοδος σε ΕΥΔΑΠ, Σωλκ και Ελλάκτωρ. Με πτώση 1,78% η μετοχή της ΔΕΗ μετά την χθεσινή άνοδο, ωστόσο διατηρεί τα επίπεδα τιμών αφού βρίσκεται στα 10,48 ευρώ. Με πτώση πάνω από 3% τα Ελληνικά Πετρέλαια στα 9,21 ευρώ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









