Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρδίτσα: O απατεώνας ήταν πολύ... εξυπηρετικός

Καρδίτσα: O απατεώνας ήταν πολύ... εξυπηρετικός

Νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης - O άγνωστος «εφοριακός» προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στα Τρίκαλα για να «σηκώσει» τα χρήματα

Πολύ σίγουρος για τον  εαυτό του ήταν ο αδίστακτος απατεώνας  που κατάφερε να ξεγελάσει μια  ηλικιωμένη γυναίκα στην Καρδίτσα. 

Έφτασε στο σημείο να την μεταφέρει ο ίδιος σε τράπεζα για να κάνει ανάληψη ώστε να πληρώσει το ανύπαρκτο χρέος του παιδιού της!

Ο δράστης πήγε στο σπίτι της 77χρονης γυναίκας παριστάνοντας τον εφοριακό και την έπεισε ότι ο γιος της θα είχε σοβαρά προβλήματα αν δεν εξοφλούσε τις υποτιθέμενες οφειλές που είχε προς την τοπική Δ.Ο.Υ.. Όταν η ηλικιωμένη ρώτησε ποιο ήταν το ποσό και προθυμοποιήθηκε να το πληρώσει η ίδια, ο απατεώνας ζήτησε 9.000 ευρώ!

Η γριούλα δεν είχε τόσα χρήματα στο σπίτι, είχε όμως στην τράπεζα και ο άγνωστος «εφοριακός»  προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στα Τρίκαλα για να «σηκώσει» τα χρήματα! 

Πράγματι, η 77χρονη έκανε ανάληψη του έδωσε το ποσό και ο δράστης έγινε καπνός! Έρευνες για τον εντοπισμό του διενεργεί η Ασφάλεια Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις