Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εντοπίστηκε η σορός του 29χρονου που έπεσε στη θάλασσα από την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Πάτρα: Εντοπίστηκε η σορός του 29χρονου ...

Βρέθηκε σημείωμα στο αυτοκίνητο που μιλούσε για πρόθεση αυτοκτονίας

20.29: Εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η σορός του 29χρονου o οποίος πήδησε το πρωί από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η σωρός του σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εντοπίστηκε από το Λιμενικού, στα Αραχωβίτικα και έχει αναγνωριστεί από τους οικείους του.

 

16:17 Στο σημείωμα που άφησε για τους γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο του ο νεαρός που πήδηξε το πρωί από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ανέφερε τα εξής:

"MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ....".

 

15:49 Άκαρπες είναι μέχρι αυτή την ώρα οι προσπάθειες του Λιμενικού και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του νεαρού που έπεσε το πρωί στη θάλασσα από την γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι προσπάθειες εντοπισμού του 29χρονου είναι εντατικές και στην επιχείρηση συμμετέχει όλο το δυναμικό του λιμενικού σταθμού Ρίου ενώ σε βοήθεια σπεύδουν και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Η επιχείρηση, εάν δεν έχει αποτέλεσμα νωρίτερα, θα συνεχιστεί μέχρι τη δύση του ηλίου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πρόκειται για τον 29χρονο Κ.Κ. γιο επιχειρηματία που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας.

Το thebest.gr επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού. Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση ισχυρού σοκ και αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

10.45 Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που έπεσε στη θαλασσα από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Στις έρευνες συμμετέχουν ,πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, δύο αλιευτικά, έχουν ενημερωθεί τα φέρρυ μποτ και όλα τα διερχόμενα σκάφη, ενώ γίνονται έρευνες και από ξηράς και δύο αυτοκινητα ελέγχουν τις ακτές, το ένα από την πλευρά του Ρίου και το άλλο απο την πλευρά του Αντιρρίου.

09.32 Θρίλερ εκτυλίσσεται από νωρίς το πρωί στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου καθώς άνδρας πιθανότατα φαίνεται να έπεσε από τη γέφυρα στη θάλασσα, θέλοντας να θέσει τέρμα στη ζωή του.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες λιγο μετά τις 7 το πρωί στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρχει κάποιος μέσα.

Ωστόσο στο όχημα βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που κάποιος έλεγε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 26χρονος Πατρινός ωστόσο δεν είναι γνωστό αν το όχημα μετέφερε στο σημείο ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένα στα μισά περίπου της γέφυρας στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο. Στο βίντεο που έχει η καταγραφεί από το κύκλωμα της γέφυρας φαίνεται ένας άνθρωπος ,πιθανότατα άνδρας, να κινείται αστραπιαία από το αυτοκίνητο και να πέφτει στη θάλασσα.

Στο σημείο κάνει έρευνες το λιμενικό ενώ το Α.Τ. Ναυπάκτου επίσης ερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις