Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απεργούν μέχρι τη Δευτέρα οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Απεργούν μέχρι τη Δευτέρα οι Διοι...

Νέα γενική συνέλευση στις 14 Οκτωβρίου

Σε ανακοίνωαή τους οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πατρών επισημαίνουν: "Συνήλθε την Πέμπτη 10.10.2013 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών .

Μέσα σε κλίμα, συσπείρωσης και αγωνιστικότητας επαναβεβαίωσε την απόφαση της να αγωνιστεί για να σταματήσει τα σχέδια της κυβέρνησης για την πλήρη διάλυση του Πανεπιστημίου.Στις απειλές του Υπουργείου απαντά με μεγαλύτερη αγωνιστικότητα συνεχίζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι και την Δευτέρα 14.10.2013 ημέρα που θα πραγματοποιήσει εκ νέου Γενική Συνέλευση.

Στα δημοσιεύματα ότι θα καλεστούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι να δώσουν τα στοιχεία τους απαντάμε ότι ο υπηρεσιακός φάκελος κάθε υπαλλήλου βρίσκεται στην υπηρεσία και όχι στο σπίτι του.Παράλληλα για τα “Non paper” που έντεχνα προωθεί το υπουργείο μέσω διαφόρων ΜΜΕ. Αναρωτιόμαστε για ποια πτυχία μιλάει ο Υπουργός. Των φυλάκων Υ.Ε, των επιμελητών Υ.Ε ή των υπολοίπων κλάδων που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα οι οποίοι είναι Δ.Ε με απολυτήρια λυκείου ή Τεχνικών σχολών? Από τους 118 που ζητάει να βγούν σε διαθεσιμότητα ένας με πτυχίο υπάρχει και αυτός ΤΕΙ.Επίσης καλούμε τον Υπουργό αν έχει τέτοια στοιχεία να τα αποκαλύψει και να μην συνεχίσει να χρησιμοποιεί φτηνή προπαγάνδα.

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις