Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ζητείται...ολοήμερο για το Νηπιαγωγείο Ρίου - Παράσταση διαμαρτυρίας γονέων σήμερα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Πάτρα: Ζητείται...ολοήμερο για το Νηπιαγ...

"Τέρμα τα παραμύθια", λένε οι γονείς

Χωρίς νηπιαγωγό για το ολοήμερο παραμένει ένα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Νηπιαγωγείο Ρίου. Οι γονείς των παιδιών δηλώνουν αγανακτισμένοι και πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν σημειώνουν τα εξής:

"Εμείς οι γονείς του νηπιαγωγείου Ρίου, βαρεθήκαμε  έναν μήνα μετά την έναρξη των σχολείων να παραμένει το νηπιαγωγείο μας  χωρίς νηπιαγωγό για το ολοήμερο.

Καλούμε αύριο 10-10-2013, στις 9.30 όσους γονείς από νηπιαγωγεία της Πάτρας  αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα σε διαμαρτυρία στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.ΘΜΙΑΣ & Δ.ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στην Ακτή Δυμαίων 25Α."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις