Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Εκπαιδευτική συνάντηση σήμερα στο Αίγιο

Αχαΐα: Εκπαιδευτική συνάντηση σήμερα στο Αίγιο

Θέμα της συνάντησης θα είναι: «Εκπαίδευση-Εκπαιδευτική Κοινότητα: Μια εικόνα από το παρόν και το μέλλον».

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:30 στο  Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Γονέων - Εκπαιδευτικών σε συνδιοργάνωση της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Αιγιαλείας, της Ένωσης Γονέων Δ. Αιγιαλείας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.


Θέμα της συνάντησης θα είναι: «Εκπαίδευση-Εκπαιδευτική Κοινότητα: Μια εικόνα από το παρόν και το μέλλον». Σκοπός της συνάντησης- ενημέρωσης είναι η καταγραφή προβλημάτων στην Π.Ε. (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά), η ανταλλαγή απόψεων και η κοινή συμπόρευση για την ποιοτική  αναβάθμιση της εκπαίδευσης, για ένα δωρεάν Δημόσιο Σχολείο κύτταρο δημιουργίας και προοπτικής που θα είναι το αντίδοτο στην κρίση και θα καταδείξει ότι η επένδυση στην Παιδεία είναι επένδυση στο μέλλον.


Ομιλητές θα είναι ο Κιντής Τριαντάφυλλος Δ/ντής Εκπ/σης Π.Ε. Αχαΐας, η Φελούκα Βασιλική, Σχολική Σύμβουλος 7ης Περιφέρειας, ο Γιαννόπουλος Κων/νος Σχολικός Σύμβουλος 8ης Περιφέρειας, ο Ελευθεριώτης Δημήτριος Πρόεδρος Σχ. Επιτροπής και Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε., ο Κουτρόπουλος Μένιος Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Αιγιαλείας. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Μούρτζης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αιγιάλειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις