Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαία: Απομονώστε τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, λέει το Σωματείο Ποτών και Τροφίμων

Αχαία: Απομονώστε τα φασιστοειδή της Χρυ...

Ανακοίνωση το πρωί σήμερα

"Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Ποτών Τροφίμων ν. Αχαΐας, καταδικάζει την θρασύδειλη δολοφονική επίθεση φασιστών κουκουλοφόρων της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την μεταφορά στο νοσοκομείο εννιά από αυτών, μαζί και του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρη Πουλικόγιαννη και άλλων μελών της διοίκησης", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: "Με την δολοφονική επίθεση επιβεβαιώνεται ο ναζιστικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής που στόχο έχει μόνιμα το εργατικό κίνημα, ειδικά το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό. Η επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ που ανάμεσα τους ήταν και στελέχη του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που η δράση τους αποτελεί καρφί στο μάτι της εργοδοσίας, επιβεβαιώνουν το ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος.

Οι εργαζόμενοι, με μαζική δράση αποφασιστικά να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους".

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις