Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνελήφθη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να τρέχε...

Το έκανε λέει για να τσεκάρει την ετοιμότητα των τροχονόμων

Η "Ελευθεροτυπία" το έκανε θέμα στην πρώτη της σελίδα, με ειρωνικό σχόλιο υπογεγραμμένο από την εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου. Ο λόγος για την παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής για την οποία συνελήφθη στη Λάρισα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν τροχονόμοι τον σταμάτησαν, στην περιοχή των Τεμπών, καθώς κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μάλιστα παραβίασε τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης εξήγησε ότι είναι τακτική του να κάνει τέτοιου είδους παραβάσεις για να τσεκάρει την αντίδραση των αστυνομικών οργάνων και απένειμε τα εύσημα στους τροχονόμους που τον σταμάτησαν.

Έχει ενδιαφέρον όμως το πρωτοσέλιδο σχόλιο της Μάνιας Τεγοπούλου στην "Ελευθεροτυπία".

"Πριν από 10 μέρες, ως νέος Χαρούν αλ Ρασίντ, ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης βγήκε «incognito;» στους εθνικούς δρόμους, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παραβιάζοντας τη διπλή διαχωριστική γραμμή στο ύψος των Τεμπών, για να ελέγξει τα όργανα του! Ελπίζω να ήταν όλα στην θέση τους.
Μ.Τ"

Πάντως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε "συληφθεί" και σε άλλη τροχαία παράβαση κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αιφνιδιαστικής επίσκεψής του στην Πάτρα, όταν μπήκε ανάποδα στο λιμάνι, από την πύλη εξόδου στην Ηρωων Πολυτεχνείου, προσπερνώντας την πύλη 7 της εισόδου και χωρίς να αντιληφθεί τις απαγορευτικές πινακίδες.

Αν του έκοψαν τελικά κλήση δεν μάθαμε!!!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις