Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χαμός για τα "Στρουμφάκια 2" στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε της Πάτρας

Χαμός για τα "Στρουμφάκια 2" σ...

Στην ταινία δανείζει τη φωνή της και η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μεγάλη είναι η προσέλευση από τα πιτσιρίκια και τους γονείς τους στη νέα ταινία με ήρωες τα θρυλικά μπλε πλασματάκια, τα Στρουμφ, που προβάλλεται από χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 σε 3 αίθουσες των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε της Πάτρας (στη μία σε 3d).

Μάλιστα στην μεταγλωττισμένη κόπια στα Ελληνικά ακούγονται και η φωνή της Αιγιώτισσας ηθοποιού Ντορέττας Παπαδημητρίου που κάνει την Βέξι. Τη φωνή στον Σπιρτούλη δανείζει ο Φοίβος Ριμένας, αφηγητής είναι ο Φώτης Πετρίδης, Χάκους ο Τηλέμαχος Κρεβάικας, Σκουντούφλης ο Αντίνοος Αλμπάνης ενώ τη Στρουμφίτα κάνει και πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ταινία «The Smurfs 2» είναι η συνέχεια της 1ης ταινίας του 2011 που συνδύαζε κανονικούς ηθοποιούς με ψηφιακό animation και ήδη από τα τέλη Ιουλίου που προβάλλεται στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 70 εκατομμύρια δολάρια. Τα χαριτωμένα μπλε πλασματάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με νέες διασκεδαστικές περιπέτειες χάρη στην εμμονή του σατανικού μάγου Δρακουμέλ που συνεχίζει να τα καταδιώκει. Για μια ακόμη φορά θα τα απολαύσουμε σε εντυπωσιακό συνδυασμό 3D με live action, ενώ η ιστορία της νέας ταινίας ταξιδεύει το κοινό μέχρι το Παρίσι και τα πιο εντυπωσιακά του αξιοθέατα.

Εκεί θα φτάσει ο Μπαμπαστρούμφ με τον Σκουντούφλη, τον Γκρινιάρη και τον Μελένιο προς αναζήτηση της Ωραίας Στρουμφίτας. Εκτός όμως από τον Δρακουμέλ, η αποφασισμένη παρέα των Στρουμφ θα έρθει αντιμέτωπη με το νέο δημιούργημα του Δρακουμέλ, τα άτακτα Πειραχτήρια.

Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Έτσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου.

Ο Μπαμπαστρούμφ και οι υπόλοιποι αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου – τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη- για να τη φέρουν πίσω. Όμως η Στρουμφίτα, που πάντα πίστευε ότι ήταν διαφορετική από τα άλλα Στρουμφ, αισθάνεται ότι βρήκε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα Πειραχτήρια και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να πειστεί ότι το Στρουμφοχωριό δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνη.

Σκηνοθεσία - Raja Gosnell ενώ εμφανίζονται και πάλι οι Neil Patrick Harris, Jayma Mays και Hank Azaria. Επίσης παίζει ο αξιόλογος Άγγλος ηθοποιός Brendan Gleeson το ρόλο του πατριού του Πάτρικ. Στη νέα ταινία ακούγεται και η φωνή της Christina Ricci. Η 3η ταινία για τα Στρουμφ έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 24 Ιουλίου 2015. Το φιλμ είναι αφιερωμένο στον Jonathan Winters, που δάνεισε την φωνή του στον ΜπαμπαΣτρούμφ και έφυγε από τη ζωή, στις 11 Απριλίου 2013.

Η ταινία διανέμεται στην Ελλάδα από την Feelgood Entertainment.

Στην πρεμιέρα της ταινίας την περασμένη Δευτέρα 2/9 στα Village cinemas στην Αθήνα παρευρέθηκε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture