Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η φιέστα της Χρυσής Αυγής στη Γούναρη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η φιέστα της Χρυσής ...

Φόβοι για πρόκληση επεισοδίων και συγκρούσεις

21.32: Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Οι συγκεντρωμένοι στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής διαλύθηκαν, ενώ ηρεμία επικρατεί και στην πλατεία Όλγας.

 

21.17: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη οδό Γούναρη στην Πάτρα. Μετά τον Μιχάλη Αρβανίτη, στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό οι Κασιδιάρης, Παππάς και Μπαρμπαρούσης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πάντως μικρή.

Η Γούναρη πλέον έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

 

20.53 Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης άναψε το φυτίλι κατά Δένδια αποκαλώντας τον «Εβραιοκίνητο» επειδή δεν παραχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. την πλατεία Όλγας για την εκδήλωση.

20.40 Στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες  οι  Κασιδιάρης,  Παππάς , Κ.Μπαρμπαρούσης  και Μιχ. Αρβανίτης

Στο χώρο της εκδήλωσης αναμένονται λεωφορεία από το Αίγιο και από το Μεσολόγγι.

 

20.38: Κλειστή είναι η Γούναρη, στο ύψος της Καραϊσκάκη και πάνω, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Στην περιοχή υπάρχει αστυνομική παρουσία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στην πλατεία Όλγας, όπου κυριαρχούν τα αντιφαστιστικά συνθήματα.

19.50: Κομβόι 15 περίπου οχημάτων με μέλη της Χρυσής Αυγής καταφθάνει στην Πάτρα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, προκειμένου τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στην απόψινή εκδήλωση της Οργάνωσης στη Γούναρη. Η Αστυνομία βρίσκεται στο πόδι και αυτή την ώρα, αναζητά τους «εισαγόμενους» Χρυσαυγίτες, ώστε να τους οδηγήσουν περιπολικά στη συγκέντρωση.

Στόχος των αστυνομικών είναι το κομβόι να μην διέλθει από την πλατεία Όλγας, καθώς εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές, ώστε να αποτραπούν τυχόν επεισόδια μεταξύ των δυο πλευρών.

 

 

19.01:Σε επιφυλακή βρίσκεται  η ΕΛ.Α.Σ στην Πάτρα για τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, η οποία είνια προγραμματισμένη για σήμερα στις 8.30 το βράδυ στα γραφεία του κόμματος στην οδό Γούναρη.

Πρόκειται για την εκδήλωση που επρόκειτο να γίνει στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα και η οποία μεταφέρθηκε εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων που υπήρξαν από φορείς και πολιτικά κόμματα. αλλά και από αντεξουσιαστές οι οποίοι είδαν την επιλογή του χώρου ως μεγάλη πρόκληση και χθες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικύς δρόμους της πόλης.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συμμετέχουν γνωστά στελέχη της Χρυσής Αυγής στην αποψινή συγκέντρωση, ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να "απαντήσουν" οι αντεξουσιαστές ή να υπάρξει ένταση και από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, για αυτό το λόγο και η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε επιφυλακή.

Στην Πλατεία Ολγας έχουν ήδη συγκεντρωθει πάνω από τετρακόσια άτομα, ενώ στην οδό Γούναρη υπάρχουν δύο διμοιρίες ΜΑΤ και άλλη μία είναι εγκατεστημένη κοντά στην Πλατεία Ολγας.

Από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Από τη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στην πλατεία Όλγας

Από τη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών σ...

Από τη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στην πλατεία Όλγας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις