Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ωραίος Μπεν Άφλεκ θα υποδυθεί τον άνθρωπο νυχτερίδα - Μπάτμαν

Ο ωραίος Μπεν Άφλεκ θα υποδυθεί τον άνθρ...

Σε νέα Χολυγουντιανή παραγωγή όπου ο Μπάτμαν συναντιέται για 1η φορά με τον Σούπερμαν

Ο γοητευτικός ηθοποιός που φέτος κέρδισε το Όσκαρ ως παραγωγός της ταινίας «Επιχείρηση Αργώ» Μπεν Άφλεκ επελέγη να είναι ο νέος Μπάτμαν, στην τελευταία ταινία του Σούπερμαν, όπου οι δύο ήρωες θα συναντηθούν για 1η φορά στη μεγάλη οθόνη.

Ο 41χρονος ηθοποιός (είχε τα γενέθλια του στις 15 Αυγούστου) όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας «Έθνος», θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στο Βρετανό ηθοποιό Χένρι Καβίλ (που έπαιξε τον Σούπερμαν στην ταινία «Man of Steel» που προβλήθηκε πριν από ενάμιση μήνα στις κινηματογραφικές αίθουσες), o οποίος αναμένεται να υποδυθεί για άλλη μία φορά τον αγαπημένο κόμικ ιπτάμενο ήρωα.

Ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ (έχει γυρίσει την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία "300") αποκάλυψε το νέο σε ένα συνέδριο κόμικ στο Σαν Ντιέγκο τον περασμένο μήνα.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο χρόνο ενώ η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2015.

«Ξέραμε ότι χρειαζόμασταν ένα εξαιρετικό ηθοποιό για να υποδυθεί τον διάσημο σούπερ ήρωα, και ο Μπεν Άφλεκ προσφέρει ένα ενδιαφέρον 'αντίβαρο' στον Σούπερμαν» δήλωσε ο Πρόεδρος της Warner Bros, Γκρεγκ Σίλβερμαν.

Ο Ζακ Σνάιντερ, που σκηνοθέτησε και την ταινία «Man of Steel», δήλωσε ότι ο Μπεν Άφλεκ θα προσφέρει μία ενδιαφέρουσα ερμηνεία στον ρόλο του.

«Ο Άφλεκ έχει την υποκριτική ικανότητα να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι μεγαλύτερος και σοφότερος από τον Κλαρκ Κεντ και κουβαλάει τα σημάδια ενός μαχητή του εγκλήματος, αλλά διατηρεί τη γοητεία που βλέπει ο κόσμος στον δισεκατομμυριούχο Μπρους Γουέιν», τόνισε ο Σνάιντερ, προσθέτοντας ότι «ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight