Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Νίκος Μακρόπουλος live στην Πάτρα την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου

Ο Νίκος Μακρόπουλος live στην Πάτρα την ...

Στο Volcano στο Δρέπανο, στο Ρίο - Στις 17/8 στο ίδιο κέντρο έρχονται οι Π. Καλίδης, Χ. Μενιδιάτης και Στέλλα Καλή

Ο γοητευτικός λαικός ερμηνευτής Νίκος Μακρόπουλος με πολλούς θαυμαστές και ιδίως θαυμάστριες, θα βρεθεί στην Πάτρα, την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013, μετά τις 11 το βράδυ για μία μοναδική live εμφάνιση στο κέντρο Volcano στο Δρέπανο, περίπου 15 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Ο Θεσσαλονικιός Νίκος Μακρόπουλος που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δέκα – δώδεκα χρόνια, αναμένεται πλαισιωμένος από το μουσικό του επιτελείο να παρουσιάσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» (από τα μεγαλύτερα λαικά σουξέ της περασμένης δεκαετίας), το «Δώδεκα και ένα», «Δεν με ξέρεις καλά», «Κόπηκα στα δύο» καθώς και κομμάτια από το νέο, 12ο στη σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Θα περνάω καλά».

Το νέο του cd κυκλοφόρησε στις 18 Ιουνίου 2013 και ήδη έχει ξεχωρίσει και ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα το ομώνυμο κομμάτι που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή και του Χριστόδουλου Σιγανού.

Το νέο άλμπουμ του Νίκου Μακρόπουλου αποτελείται συνολικά από 15 τραγούδια και περιλαμβάνει μπαλάντες, εξαιρετικά ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια που θα ξεσηκώσουν.

Ο Νίκος Μακρόπουλος αναμένεται λοιπόν να ξεσηκώσει τους Πατρινούς αυτήν την Τετάρτη και ιδιαίτερα όσους θα γιορτάζουν. Επίσης οι τιμές τη συγκεκριμένη βραδιά είναι σχετικά προσιτές με το ποτό στο μπαρ στα 10 ευρώ και την μπουκάλα ουίσκι στα 100 και 70 ευρώ.

Στο Volcano στο μεταξύ το ερχόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου καταφθάνει μία νεανική λαική τριάδα καλλιτεχνών που επίσης αναμένεται να ξεσηκώσει τους Πατρινούς λάτρεις των μπουζουκιών. Θα εμφανιστούν παρέα ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View