Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλήγμα στη μαφία της Μυκόνου

Πλήγμα στη μαφία της Μυκόνου

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο νησί και συνελήφθησαν τα τρία μέλη του. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρος ενός 28χρονου Έλληνα, ενός 25χρονου Ουκρανού και ενός 25χρονου υπηκόου Μπανγκλαντές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, προμήθειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία.

Συγκεκριμένα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 28χρονος προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες τον 25χρονο Ουκρανό, ο οποίος στη συνέχεια τις διακινούσε μέσω του 25χρονου υπηκόου Μπανγκλαντές σε ενδιαφερόμενους πελάτες.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Τρίτης, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν αρχικά οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν σε γειτονικά ξενοδοχεία στην περιοχή Ελιά Μυκόνου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν:

- ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 51,5 γραμμάριων
- το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ
- δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια οργανώθηκε ελεγχόμενο ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών μεταξύ του ενός αλλοδαπού και του Έλληνα, ο οποίος προσήλθε σε προκαθορισμένο σημείο με δίκυκλο μοτοποδήλατο και ακινητοποιήθηκε από ενεδρεύοντες αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- μία πλαστική συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 5 γραμμαρίων και βρισκόταν επιμελώς κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένο μεταλλικό κουτί
- ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11 γραμμαρίων
- το χρηματικό ποσό των 1.190 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το δίκυκλο μοτοποδήλατο, ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις