Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συνταξιούχοι του Δημοσίου: Άρχισε η προκαταβολή σύνταξης στο 50% του μισθού

Συνταξιούχοι του Δημοσίου: Άρχισε η προκ...

Τι ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών

Την έναρξη υλοποίησης του μέτρου της προκαταβολής σύνταξης κατά 50% του βασικού μισθού για 1.126 υπαλλήλους του Δημοσίου ανακοίνωσε σήμερα ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο κ.Σταϊκούρας, «καταβλήθηκε χθες, Τετάρτη 10 Ιουλίου, και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η προκαταβολή σύνταξης για τον Ιούλιο σε 1.126 υπαλλήλους του Δημοσίου που εξήλθαν της υπηρεσίας μετά τον Μάρτιο του 2013 και εφόσον ικανοποιούνται οι οριζόμενες από το Νόμο προϋποθέσεις. Δηλαδή, η υλοποίηση της προκαταβολής σύνταξης, 50% του βασικού μισθού που ελάμβαναν κατά την 31η Οκτωβρίου 2011, συνεχίζεται ομαλά και με εντατικό ρυθμό".

Όπως τόνισε, "εφεξής, λοιπόν, την 10η μέρα κάθε μήνα θα πιστώνεται στους λογαριασμούς των εξερχομένων της υπηρεσίας δικαιούχων η προβλεπόμενη προκαταβολή σύνταξης μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Σημειώνεται, για ακόμα μία φορά, ότι πρόκειται για συνταξιοδοτική ρύθμιση που είναι πέραν των δεσμεύσεων της χώρας έναντι των εταίρων και δανειστών μας, επιδιώκοντας την έμπρακτη στήριξη της καθημερινότητας μεγάλης μερίδας των συμπολιτών μας".  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά