Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 8 Ιουλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 8 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα η νέα σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα, δράσεις και αποφάσεις. Βέβαια λόγω του ανάδρομου Ερμή έως 20/7 μπορεί να αλλάξετε γνώμη εάν ξεκινήσετε κάτι πριν απ' αυτή την ημερομηνία. Ο Κρόνος όμως γυρνά σε ορθή πορεία και τα ερωτικά αλλά και θέματα παιδιών παρουσιάζουν εξελίξεις.

Λέων

Καθώς η νέα σελήνη γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, ξεκινά ένας μήνας όπου θα πρέπει να κλείσετε κι άλλους κύκλους στη ζωή σας – γενικά το φετινό καλοκαίρι έχει για εσάς έντονο αυτό το στοιχείο. Προσέξτε να μην λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Η επιστροφή του Κρόνου στην ορθή του πορεία φέρνει εξελίξεις σε θέματα σπιτιού που είχαν μείνει στάσιμα απ' το Φεβρουάριο.

Παρθένος

Νέα σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση. Νέοι και παλιοί φίλοι έρχονται στη ζωή σας τις επόμενες εβδομάδες και αρκετά reunion, όπως επίσης και συμμετοχή σε συλλόγους και ομάδες. Βέβαια καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι νέο στα παραπάνω μέχρι τις 20/7 που θα είναι ανάδρομος ο Ερμής.

Ζυγός

Σημαντική για τα επαγγελματικά σας θα είναι η νέα σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με αρκετή δραστηριότητα, επαφές και ξεκινήματα. Το φετινό καλοκαίρι άλλωστε τονίζει τον τομέα σας αυτό, μέχρι και τον Αύγουστο, απλά λόγω του ανάδρομου Ερμή έως τις 20/7 καλό θα ήταν να αποφευχθούν τα νέα πράγματα, οι συμφωνίες και τα συμβόλαια.

Σκορπιός

Έναν έντονο μήνα για τον τομέα των ταξιδιών ανοίγει η νέα σελήνη, ενώ θα τονίσει ακόμα θέματα σπουδών και νομικών. Έτσι αναμένεται να έχετε πολλές ταξιδιωτικές περιπέτειες και για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας γυρνά σε ορθή πορεία και ξεκινάτε πάλι το σταδιακό χτίσιμο προσωπικών στόχων αλλά και του χαρακτήρα σας.

Τοξότης

Οικονομικά θέματα θα τονίσει ο μήνας που ξεκινά τώρα με τη νέα σελήνη, κι έτσι για τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ασχοληθείτε με ζητήματα σχετικά με εφορία, δάνεια, κάρτες, κληρονομικά, διακανονισμούς, συντάξεις κλπ. Άλλωστε ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 20/7 ζητά την τακτοποίηση παλιών οφειλών, από και προς εσάς. Αρκετά ερωτική και ψυχαναλυτική περίοδος ταυτόχρονα.

Αιγόκερως

Νέα σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, ένας τομέας που ήδη είναι τονισμένος και θα συνεχίσει και για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν νέες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και επανασυνδέσεις, λόγω του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 20/7. Έντονη κοινωνική ζωή.

Υδροχόος

Η εστίαση της προσοχής σας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας, με τη νέα σελήνη σήμερα να ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα επαγγελματικά αλλά και με αλλαγές στη διατροφή, σε μια νέα θεραπεία κλπ. Είναι καλή περίοδος να αρχίσετε τη δίαιτα ή την αποτοξίνωση που αναβάλλατε. Φροντίστε το σώμα σας σαν ένα καλό εργαλείο!

Ιχθύες

Συνεχίζει να είναι μια ερωτική και δημιουργική περίοδος για το ζώδιό σας, με τη νέα σελήνη σήμερα να ανοίγει έναν μήνα με νέες αισθηματικές περιπέτειες. Παράλληλα βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα επανασυνδέσεων, λόγω του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 20/7. Νέες δημιουργικές ιδέες και project αλλά και αυξημένη πιθανότητα εγκυμοσύνης για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Κριός

Η νέα σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στον τομέα του σπιτιού, κι έτσι για τις επόμενες εβδομάδες θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα ακινήτων, με το σπίτι και την οικογένειά σας. Ωστόσο καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος έως τις 20/7, καλό θα ήταν πριν απ' αυτή την ημερομηνία να μην προχωρήσετε σε ενοικιάσεις, πωλήσεις, συμβόλαια κλπ.

Ταύρος

Έναν ιδιαίτερα επικοινωνιακό μήνα ανοίγει η σημερινή νέα σελήνη, όπου θα έχετε την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες, συζητήσεις, επαφές αλλά και βόλτες, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Νέα μαθήματα και σεμινάρια. Ο Κρόνος γυρνά σε ορθή πορεία και οι σχέσεις και συνεργασίες θα παρουσιάσουν αργή αλλά σταθερή εξέλιξη μέχρι το χειμώνα, με σοβαρές πλέον προτάσεις.

Δίδυμοι

Με τη νέα σελήνη σήμερα ανοίγει ένας μήνας με έμφαση στον οικονομικό τομέα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα τακτοποιήσετε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, όχι χωρίς άγχος και αναποδιές ωστόσο. Η επιστροφή του Κρόνου στην ορθή του πορεία, επιτρέπει στον εργασιακό τομέα να εξελιχτεί ξανά για τους επόμενους μήνες, αλλά με αργούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being