Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 4 Ιουλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 4 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Στην πορεία του ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας, σχηματίζει μια έντονη και δύσκολη όψη με τον "ηλεκτρικό" Ουρανό, η οποία πραγματικά τις  τελευταίες μέρες σάς κάνει να νιώθετε σα να έχετε μπει στη πρίζα. Νευρική ένταση και κάποια απρόοπτα. Ανατροπές επαγγελματικές και σε προσωπικούς στόχους. Κορυφώνεται τώρα η επιρροή αυτή, η οποία θέλει να σας αφυπνίσει.

Λέων

Λόγω της δύσκολης γωνίας Ήλιου-Ουρανού  που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί τις  τελευταίες μέρες να γίνονται ξαφνικές αλλαγές στα ταξίδια, σε θέματα σπουδών αλλά και σε νομικά ζητήματα. Άστατες μέρες γενικά, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, που ταράζει λίγο και τον ύπνο σας. Θέματα απ' το παρελθόν δεν σάς αφήνουν σε ησυχία.

Παρθένος

Ζητήματα οικονομικά, και κυρίως ο,τι αφορά σε δάνεια, κάρτες, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, επενδύσεις κλπ, σάς κρατούν σε εγρήγορση τις τελευταίες μέρες, λόγω της δύσκολης όψης Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Η επιρροή αυτή επίσης φέρνει και απότομες συμπεριφορές σε φιλίες, που ίσως οδηγήσουν σε "πάγωμα" ή και σε διακοπή σχέσεων.

Ζυγός

Σχέσεις κι επαγγελματικά σάς κρατούν σε εγρήγορση, ενώ τις τελευταίες μέρες είναι πιθανό να υπάρχουν ανατροπές  και αρκετά απρόοπτα, τόσο σε αυτούς τους τομείς, όσο και σε άλλα επίπεδα. Κι αυτό λόγω της δυσμενούς όψης Ήλιου-Ουρανού, μια όψη απρόβλεπτη, η οποία σάς ξυπνά με κάπως απότομο τρόπο. Φανείτε επινοητικοί.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα είναι αρκετά άστατο, κι έτσι τις τελευταίες μέρες μπορεί να παρουσιάζονται ξαφνικά θέματα στη δουλειά αλλά και απρόοπτα στη καθημερινότητά σας. Επίσης για λίγες ακόμα μέρες προσοχή σε ξαφνικές αλλαγές στα ταξίδια. Θέματα σπουδών και νομικών μπορεί επίσης να έχουν εξελίξεις άλλες απ' τις αναμενόμενες.

Τοξότης

Μια απομάκρυνση ή απότομες συμπεριφορές στα ερωτικά είναι πιθανό να υπάρχουν τις τελευταίες μέρες, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού που προκαλεί κυκλοθυμία και αστάθεια. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του, η οποία φέρνει και ξαφνικά θέματα με τα παιδιά ή σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, όπως με δάνεια, εφορία, χρωστούμενα κλπ.

Αιγόκερως

Σε ένταση κι εγρήγορση σάς κρατά τις τελευταίες μέρες η δύσκολη γωνία Ήλιου-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται  σήμερα. Είναι μια όψη "ηλεκτρική" και άστατη, η οποία φέρνει ξαφνικά γεγονότα. Κυρίως επηρεάζει θέματα σπιτιού, οικογένειας ακινήτων, αλλά και σε σχέσεις ή συνεργασίες είναι πιθανές ανατροπές και απομακρύνσεις για λίγες ακόμα μέρες.

Υδροχόος

Δεν λείπουν τα απρόοπτα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητά σας γενικά τις τελευταίες μέρες, λόγω της νευρικής όψης Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί κιόλας να κάνετε συνειδητοποιήσεις για ορισμένα πράγματα και να αποκαλύπτεται το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν λείπει η νευρική ένταση.

Ιχθύες

Η απρόβλεπτη όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί έντονη αβεβαιότητα στα οικονομικά σας τις τελευταίες μέρες, με πιθανά ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές. Όμως και στα ερωτικά επικρατεί κυκλοθυμία και ίσως βιώνετε αποξένωση προσωρινά, με πιθανές ψυχρές αντιδράσεις, αλλά από αύριο σταδιακά θα ζεσταθεί το κλίμα.

Κριός

Αρκετά νευρικές οι τελευταίες μέρες, καθώς ο Ήλιος απ' τον Καρκίνο σχηματίζει δυσμενή όψη με τον "ηλεκτρικό" Ουρανό στο ζώδιό σας, γι' αυτό είναι λογικό να νιώθετε  κι εσείς ηλεκτρισμένοι. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία φέρνει κάποια απρόοπτα, ανατροπές και έκτακτα θέματα σε ο,τι αφορά στο σπίτι και την οικογένεια.

Ταύρος

Επικοινωνιακά απρόοπτα φέρνει τις τελευταίες μέρες η άστατη όψη Ήλιου-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται  σήμερα. Πιθανές ξαφνικές αλλαγές και σε μετακινήσεις ή ταξίδια. Ταράζεται κάπως και ο ύπνος σας, ενώ μπορεί να προκύψουν θέματα που δεν είχαν κλείσει και ελπίζατε ότι ήταν ξεχασμένα. Πολλές σκέψεις, νευρική ένταση αλλά και αρκετές συνειδητοποιήσεις.

Δίδυμοι

Αν και συνολικά το ζώδιό σας έχει περάσει σε μια πιο γόνιμη φάση για τα οικονομικά, εντούτοις τις τελευταίες μέρες λόγω της όψης Ήλιου-Ουρανού είναι πιθανό να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα. Σήμερα κορυφώνεται η γωνία αυτή, η οποία ακόμα προκαλεί ψυχρότητα  σε κάποιες φιλικές σχέσεις, ίσως κι απότομο σπάσιμο δεσμών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being