Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε απεργία πείνας ο πατέρας της μικρής Μαρίας - Ομογενείς από το Σίδνεϊ ζητούν, μέσω του thebest.gr, να βοηθήσουν

Πάτρα: Ξεκίνησε απεργία πείνας ο πατέρας...

"Ζητώ μια ένεση ευθανασίας για την κόρη μου"

12.03: Μπορεί ο ΕΟΠΥΥ να δείχνει το σιδερένιο του πρόσωπο για την περίπτωση της μικρής Μαρίας, ωστόσο ομογενείς από την Αυστραλία προσφέρθηκαν, μέσω του thebest.gr, να βοηθήσουν την οικογένεια της.

Μετά την ανάρτηση μας σήμερα το πρωί δεχθήκαμε μηνύματα από το Σίδνεϊ, από ανθρώπους που θέλουν να σταθούν πλάι στην μικρή Μαρία. Η απεργία πείνας που ξεκίνησε ο πατέρας της συγκινεί τους πάντες, πλην του Οργανισμού που έχει την πρώτη και κύρια ευθύνη να στηρίξει την οικογένεια.

Το thebest.gr φέρνει ήδη σε επαφή τον πατέρα με τους ομογενείς.

11.17: Σε απεργία πείνας προχώρησε από σήμερα ο πατέρας της μικρής Μαρίας, Νίκος Πουλκουρτζής, απο την Πάτρα που εδώ και χρόνια βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας. "Θα το φτάσω στα άκρα. Όποιος έχει το κουράγιο ας αντέξει. Εγώ πάντως αντέχω" δηλώνει στην κάμερα του thebest.gr

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), απάντησε αρνητικά, στην απελπισμένη αίτηση του Νίκου Πουλκουρτζή, για την δωρεάν χορήγηση αναλώσιμων υλικών (υπνοσέντονα, χαρτοβάμβακα, γάζες, γάντια μιας χρήσης και ειδικής κρέμας), που είναι άκρως απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση της κόρης του.

Ήδη ο τραγικός πατέρας, που εδώ και χρόνια τραβάει με την οικογένειά του το Γολγοθά της ζωής τους, αποφάσισε να προβεί στην επόμενη απέλπιδα κίνησή του:

Την Δευτέρα ξεκίνησε απεργία πείνας, έξω από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις