Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καθαρίζουν τα νερά της Μαρίνας- Βλέπεις για πρώτη φορά βυθό μετά απο δεκαετίες!- Τα ...απίστευτα ευρήματα που αποκαλύφθηκαν- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καθαρίζουν τα νερά της Μαρίνας- Β...

Υπάρχουν ημέρες κατά τις οποίες, φαίνεται ακόμα και ο πυθμένας της θάλασσας σε βάθος τριών μέτρων

Μέχρι σήμερα η εικόνα που είχαν οι Πατρινοί απο την περιοχή της Μαρίνας στην Πάτρα ήταν η εικόνα ενός βούρκου. Ήταν σχεδόν αδύνατον να διακρίνεις τον βυθό ακόμη και στα πλέον ξέβαθα τμήματά της, ενώ η οσμή που απέπνεεε η περιοχή ήταν κάθε άλλο παρά θελκτική για τους επισκέπτες.

Τις τελευταίες ημέρες όμως- όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτό που δημοσιεύει το thebest.gr- τα πράγματα άλλαξαν και μάλιστα θεαματικά καθώς υπάρχουν ημέρες κατά τις οποίες, φαίνεται ακόμα και ο πυθμένας της θάλασσας σε βάθος τριών μέτρων, γεγονός που δεν έχει συμβεί εδώ και δεκαετίες.

Το γεγονός οφείλεται στην δοκιμαστική λειτουργία εδώ και περίπου δεκαπέντε ημέρες της σύνδεσης περιοχών της Αγυιάς και της Οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού της Πάτρας. Aποτέλεσμα είναι τα λύμματα να μην παίρνουν το δρόμο για τη θάλασσα.

Μπορεί η περιοχή να ταλαιπωρείται για αρκετούς μήνες εξ΄αιτίας των έργων αποχέτευσης στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και τα οποία καθυστερούν, φαίνεται όμως πως όταν το έργο ολοκληρωθεί η θάλασσα θα καθαρίσει οριστικά πράγμα που θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή και την ποιότητα ζωής.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη,  αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά και  την Μαρίνα Πάτρας καθώς ένα απο τα σημαντικότερα προβλήματα για τους χρήστες ήταν αυτό της δυσοσμίας.

Όσο για τα ευρήματα του βυθού; Πάνω απο 30 λάστιχα, δύο ποδήλατα και ένας κανονικός κάδος σκουπιδιών!.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Δήμου που διαχειρίζονται τη Μαρίνα και οι οποίοι ετοιμάζουν καθαρισμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις