Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Λευκάδα: SOS από τους νεφροπαθείς μέσω του thebest.gr – «Βοήστε μας να κρατηθούμε στη ζωή»

Λευκάδα: SOS από τους νεφροπαθείς μέσω τ...

Με λουκέτο κινδυνεύει η μονάδα αιμοκάθαρσης του νοσοκομείου – Σε απόγνωση οι ασθενείς

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι 24 νεφροπαθείς της Λευκάδας, καθώς θεωρούν ότι η μονάδα αιμοκάθαρσης του τοπικού νοσοκομείου απειλείται με λουκέτο. Αιτία το γεγονός ότι στη μονάδα έχει μείνει μία γιατρός νεφρολόγος που τρέχει και δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες όλου του νησιού.

Μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Γιώργος Συριανός κάτοικος του νησιού και αιμοκαθαρούμενος εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον, καθώς όπως λέει η συγκεκριμένη γιατρός, βρίσκεται καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ στο πόδι για τις αιμοκαθάρσεις, στο εξωτερικό ιατρείο του νοσοκομείου, αλλά και για εφημερίες!

Οι ασθενείς έχουν ζητήσει από το συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος να συνδράμει τη νεφρολόγο, παθολόγος από την Παθολογική Κλινική, ώστε να αντιμετωπιστεί προσωρινά το πρόβλημα.

Επίσης έχει ζητηθεί να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης και άλλου νεφρολόγου, οι οποίες όμως λόγω της γραφειοκρατίας είναι χρονοβόρες.

Οι ασθενείς, που φοβούνται ότι κάποια στιγμή, θα κληθούν να υποβληθούν σε τεράστια ταλαιπωρία θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, πηγαίνοντας για αιμοκάθαρση στα Γιάννενα, την Πρέβεζα ή την Άρτα, αναμένουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων του συμβουλίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being