Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Συνδιάσκεψη φορέων διοργάνωσε το σωματείο εργαζομένων του ΠΓΝΠ

Συνδιάσκεψη φορέων διοργάνωσε το σωματεί...

Επί τάπητος τα προβλήματα του ΕΣΥ

Συνδιάσκεψη φορέων διοργάνωσε το σωματείο εργαζομένων του ΠΓΝΠ σήμερα  στις 11 το πρωί στην Αγορά Αργύρη  με θέμα: η υγεία, μας αφορά όλους . Στην συνδιάσκεψη παραβρέθηκαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κος Κατσίβελας  ο οποίος κατά την ομιλία του τόνισε ότι στην υγεία υπάρχουν χρονίζουσες καταστάσεις και αναγνώρισε τα υπάρχοντα προβλήματα. Σε ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρονται τα εξής:

"Ο Απόστολος Αθανασόπουλος Πρόεδρος του σωματείου  Εργαζομένων του ΠΓΝΠ έκανε  εισήγηση για τα προβλήματα υγείας στην Περιοχή της Αχαΐας .

Ο Γενικός Σύμβουλος της ΔΑΚΕ στην ΠΟΕΔΗΝ Σωτήρης Καρβέλης τόνισε  πως τα προβλήματα των εργαζομένων δεν   αντιμετωπίζονται ως συντεχνιακά αλλά έχουν άμεση σχέση  με τους πολίτες όπως οι καταλήψεις στα γκισέ έτσι ώστε ο πολίτης να μην πληρώνει το 5ευρω ,αναφέρθηκε στην έλλειψη προσωπικού καθώς επίσης και η έλλειψη υλικών εξαιτίας της υποχρηματοδότησης .

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι παρά την οικονομική δυσπραγία κάποιοι Διοικητές θέλουν να προβαίνουν σε σπατάλες για να δείξουν δήθεν έργο ενόψει των  επικείμενων κρίσεων , όπως  η αγορά αυτοκινήτων κα.

Τέλος κατέληξε λέγοντας για τις διαθεσιμότητες των υπαλλήλων  πως δυο ή τρία άτομα μέσα σε έναν εργασιακό χώρο οι οποίοι δεν είναι σωστοί αρκούν για να  δυσφημούν το σύνολο των συναδέλφων τους.

Αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενα της εκπροσώπου του Τοπικού Παραρτήματος  της ΑΔΕΔΥ κας Λυμπέρη η οποία αν και πρόσκειται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ είπε: Ποιοι είναι οι Διοικητές των Νοσοκομείων και ποιοι είναι Προϊστάμενοι;

Όταν αλλαγές  δεν έχουν γίνει για  τους Προϊσταμένους  των Νοσοκομείων έχουν να γίνουν κρίσεις εδώ και μια 8ετία τουλάχιστον.

Τέλος όλοι οι φορείς έλαβαν την απόφαση να γίνει ένα Κεντρικό Πανλαϊκό  συλλαλητήριο με θέμα η υγεία, μας αφορά όλους.

Στην συνδιάσκεψη παραβρέθηκαν  ο  Υπεάρχης της 6ης ΥΠΕ κος Παναγιώτης Κατσίβελας, Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων  κος Μασσαράς, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας κος Γιάννης Σουβαλιώτης, ο Γενικός Σύμβουλος της ΔΑΚΕ στην ΠΟΕΔΗΝ κος Σωτήρης Καρβέλης, η εκπρόσωπος του Τοπικού Παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ κα Λυμπέρη, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Άννα Μαστοράκου, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κος Γιώργος Μουτούσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων  Ιπποκράτης κος Κώστας Πετρόπουλος , Εκπρόσωπος  ΕΙΝΑ Πρόεδρος  κος  Γιαννάκενας,  Σύλλογος εργαζομένων ΙΚΑ κος Καλημέρης , Σύλλογο Συνταξιούχων  ΙΚΑ Παναγιώτης Πτερνέας,  Εκπρόσωπος Εμπορικού Συλλόγου Ηλίας Παυλίδης, Εκπρόσωπος Συλλόγου Σκλήρυνσης κατά πλάκας κα Καραγεώργου, εκπρόσωποι από ΕΚΑΒ, ΟΚΑΝΝΑ, οι βουλευτές του Νομού Αχαΐας από τον ΣΥΡΙΖΑ η κα Μαρία Κανελλοπούλου και από το ΚΚΕ ο κος Νίκος Καραθανασόπουλος , Εκπρόσωπος του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου και εκπρόσωποι από τις Νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και ΚΚΕ Αχαΐας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being