Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένταση στην Κανελλοπούλου για τα κολωνάκια- Κάτοικοι και καταστηματάρχες εναντίον ...ποδηλατόδρομου

Πάτρα: Ένταση στην Κανελλοπούλου για τα ...

Δεν άφηναν το συνεργείο του Δήμου να οριοθετήσει την περιοχή

Ένταση επικράτησε  όπως πληροφορείται το thebest.gr σήμερα το πρωί στην οδό Κανελλοπούλου στην Πάτρα όταν συνεργεία του τομέα αυτεπιστασίας του Δήμου πήγαν για να τοποθετήσουν κολωνάκια προκειμένου να οριοθετήσουν τον χώρο που προορίζεται για πεζούς και ποδηλάτες και να αποκλείσουν μερικές καθέτους οδούς, από την πρόσβαση στον πεζοποδηλατόδρομο καθώς στα συγκεκριμένα σημεία έοχυν συμβεί πολλά και σοβαρά ατυχήματα με παρασύρσεις πεζών και ποδηλατών.

Πρόκειται για την περιοχή κάτω από τις γραμμές του τρένου, προς την παραλία, όπου υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Τα συνεργεία πήγαν να υλοποιήσουν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας αλλά  βρέθηκαν προ εκπλήξεως καθώς κάτοικοι της περιοχής και καταστηματάρχες άρχισαν να βρίζουν τους υπαλλήλους απαγορεύοντάς τους να τοποθετήσουν τα κολωνάκια.

Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει ένταση και να σταματήσουν οι εργασίες."Θα επιστρέψουμε με εισαγγελική παραγγελία" λέει στο thebest.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός και διαμηνύει ότι "οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο οι σημερινές όσο και οι παλαιότερες που αφορούν πεζοδρομήσεις, διανοίξεις, οριοθετήσεις κ.α. και οι οποίες  δεν έχουν εφαρμοστε,ί θα εφαρμοστούν, όσο και αν κάποιοι αρνούνται να τις σεβαστούν".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις