Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Moυσείο Οίνου το Πτωχοκομείο της Πάτρας- Το πήρε ο Νίκος Καραπάνος που μετακομίζει την "Κυμοθόη" είτε στον Πρέβεδο, είτε στην Καλαμάτα

Πάτρα: Moυσείο Οίνου το Πτωχοκομείο της ...

Ο χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να γίνει ένα στολίδι για την Πάτρα

Σε μουσείο Οίνου θα μετατραπεί το πρώην Πτωχοκομείο της Πάτρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr. Toν χώρο εξασφάλισε ο Νίκος Καραπάνος της "Κυμοθόης", ο οποίος σκοπεύει να στεγάσει εκεί στοιχεία της ιστορίας του οίνου στην περιοχή και να το κάνει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της πόλης.

Στο μουσείο οίνου θα στεγαστούν εκθέματα της ιστορίας της  οινοποιίας στην Αχαϊα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πρόκειται και για εκθέματα που αυτή τη στιγμή στεγάζονται στην Achaia Clauss.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καραπάνος μετακομίζει την εταιρεία του την "Κυμοθόη" από τiς εγκαταστάσεις της Achaia Clauss, oι oποίες έχουν περιέλθει στην Τραπεζα Πειραιώς και για αυτο το σκοπό έχει αναζητήσει άλλες εκτάαεις ιδανικές να στεγάσουν τις δραστηριότητές της.

Οι χώροι στους οποίους φαίνεται να καταλήγει είναι είτε εντός Αχαϊας, στον Πρέβεδο, είτε εκτός αυτής, στην Καλαμάτα.

Ακόμη δεν έχουν καταλήξει ούτε στον χρόνο της μετακόμισης, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, ούτε  ποιά απο τις δύο εκτάσεις είναι η καταλληλότερη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά