Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατσικόπουλος: Να επικρατήσει επιτέλους η λογική και να βρεθεί λύση για την αξιοποίηση του Σκαγιοπουλείου

Κατσικόπουλος: Να επικρατήσει επιτέλους ...

Ζητάει να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας ο επικεφαλής της παράταξης "Ενωτική Κίνηση Πάτρας" ζητάει στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου να εισαχθεί προς συζήτηση το θέμα σχετικά με την αξιοποίηση του «Σκαγιοπουλείου» Ιδρύματος, όπως αναφέρεται στο επισυναπτόμενο έγγραφο. Παράλληλα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει τα εξής:

"Η Ενωτική Κίνηση Πάτρας σχετικά με τα καταγγελλόμενα στην επιστολή παραίτησης του κ. Γκίκα θέλει να παραθέσει  τα παρακάτω:

Τα όσα αναφέρονται στην σχετική επιστολή είναι απολύτως ακριβή.

Ένα κόσμημα της πόλης παραμένει επί χρόνια αναξιοποίητο παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες από τον Δήμο την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και άλλους φορείς, εξαιτίας ενός αναχρονιστικού Νομικού πλαισίου και της «ιδιοκτησιακής λογικής» ορισμένων των οποίων η πρακτική αποτρέπει κάθε προσπάθεια αξιοποίησης του ‘’Σκαγιοπουλείου’’.

Επειδή σε αυτή την πόλη πρέπει κάποια στιγμή να πούμε «αλήθειες» και να σταματήσουμε να χαϊδεύουμε αυτιά.
Επειδή η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα μας  τόσο οικονομικά όσο και σε επίπεδο θεσμών δεν επιτρέπει   περιχαρακώσεις και  μικροπολιτική αλλά απαιτεί να  κινητοποιηθούν δημιουργικά όλες οι υγιείς δυνάμεις που έχουν αγωνία για την επόμενη μέρα.

Η παράταξη μας με συνέπεια λόγων και έργων θα φέρει το θέμα του "Σκαγιοπουλείου" στο Δημοτικό Συμβούλιο με  σκοπό να επικρατήσει επιτέλους η λογική και βρεθεί λύση  για την αξιοποίηση του."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις