Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Την διαγραφή του από τον Ιατρικό Σύλλογο ζήτησε ο Καρδιολόγος το "409"!

Πάτρα: Την διαγραφή του από τον Ιατρικό ...

Με την αιτιολογία ότι έχει υποβάλει αίτημα συνταξιοδότησης

Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τον γιατρό Καρδιολόγο του «409» Νοσοκομείου της Πάτρας που αντιμετωπίζει κατηγορίες για χρηματισμό. Όπως έχει γράψει το thebest.gr ο γιατρός εκλήθη να απολογηθεί στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας το βράδυ της Δευτέρας ενώ ήδη έχει τεθεί σε αργία με απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως η συζήτηση στον Ιατρικό Σύλλογο ήταν έντονη όταν ο Καρδιολόγος ζήτησε την διαγραφή του από το Μητρώο του Ιατρικού Συλλόγου με την αιτιολογία ότι έχει ήδη υποβάλει αίτημα συνταξιοδότησης! Ωστόσο, όπως γράφει σήμερα η «Γνώμη» το αίτημα του για διαγραφή αλλά και για συνταξιοδότηση αντίκειται στον νόμο καθώς ενόσω εκκρεμεί εις βάρος του δικαστική υπόθεση δεν μπορεί να συνταξιοδοτηθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου που συνήλθε υπό την προεδρία του Απόστολου Σωτηρούδη συζήτησε και την άλλη υπόθεση χρηματισμού, αυτή στο Νοσοκομείο του Ρίου με τον  χειρούργο που αξίωσε «φακελάκι» 3.500 ευρώ για να εγχειρίσει ασθενή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις