Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Επέστρεψε" στο γραφείο και έκανε ιατρικές πράξεις ο γιατρός που κατηγορείται για χρηματισμό;-Τι λέει στο thebest.gr ο Δ. Κοσμόπουλος

Πάτρα:"Επέστρεψε" στο γραφείο ...

Ο γιατρός φέρεται μάλιστα να προχώρησε κατα παράβαση και στην εκτέλεση ιατρικών πράξεων

Ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ο Άγιος Ανδρέας και του Νοσημάτων Θώρακος Δημήτρης Κοσμόπουλος με επιστολή του στο thebest.gr σχετικά με ανάρτηση του δημοσιεύματος  που αφορά ιατρό του Νοσοκομείου  γνωρίζει τα εξής:

1. Η Διοίκηση  του Νοσοκομείου σε εφαρμογή των διατάξεων του κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων, προέβη άμεσα  σε αναστολή άσκησης καθηκόντων του εν λόγο ιατρού και ακολουθεί πειθαρχικός έλεγχος.

2. Η Διοίκηση ως όφειλε  ανέθεσε  την προσωρινή Διεύθυνση της Κλινικής, σε άλλο ιατρό με βαθμό Διευθυντή ΕΣΥ.

3. Μετά  την Απόφασή  μας για αναστολή άσκησης καθηκόντων  του εν λόγω ιατρού   δεν επιτρέπεται  αυτός να προβεί  σε καμία ιατρική πράξη.

4. Για την άμεση διερεύνηση των καταγγελλομένων η Διοίκηση διέταξε  κατεπείγουσα  ΕΔΕ , η οποία  ήδη διεξάγεται  από το Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Νικόλαο Μακρή  προς πλήρη   διερεύνηση του θέματος .

14.05 Ένορκη Διοικητική Εξέταση ζήτησε να διενεργηθεί εκτάκτως σήμερα με γραπτή επιστολή του προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» Δ. Κοσμόπουλο, ο Διοικητής της 6Ης ΥΠΕ Δ. Κατσικόπουλος. Αφορμή για την παραγγελία που κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και τον Εισαγγελέα οι πληροφορίες που θέλουν τον γνωστό γιατρό της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη για χρηματισμό, να έχει επιστρέψει στο γραφείο του παρά την παύση καθηκόντων που του έχει επιβληθεί και μάλιστα να εκτελεί… ιατρικές πράξεις!

«Έχουμε σχετική πληροφόρηση και προκειμένου να επιβεβαιωθούν αυτά τα στοιχεία αλλά και να δούμε αν τελικά στις ιατρικές πράξεις που ενδεχομένως να έχουν εκτελεστεί κατά παράβαση, υπάρχει συμμετοχή και άλλων προσώπων, γιατρών ή νοσηλευτών του νοσοκομείου, ζήτησα να διενεργηθεί η ΕΔΕ και να έχουμε τα αποτελέσματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Επειδή ακριβώς υπήρξε η πληροφόρηση ότι ο συγκεκριμένος γιατρός φέρεται να επέστρεψε στο ιατρείο του, μια ημέρα μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του από το Αυτόφωρο δικαστήριο, δόθηκε εντολή να αλλάξουν αμέσως οι κλειδαριές στο γραφείο του» δήλωσε ο κ. Κατσικόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης από το Αυτόφωρο αναβλήθηκε λόγω της έκτακτης εισαγωγής του γιατρού στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις