Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν κατάφεραν να περάσουν στην Ιταλία

Πάτρα: Δεν κατάφεραν να περάσουν στην Ιταλία

Κατέληξαν με χειροπέδες - Συλλήψεις και στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην πύλη εισόδου του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμ.Αλλοδαπών, 43χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 50χρονη αλλοδαπή συνοδηγός διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν έναν (01) αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε γνήσιο νομιμοποιητικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος και συνελήφθη.

Επίσης συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμ.Αλλοδαπών, σε δύο περιστατικά, πέντε (05) αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Συλλήψεις και στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 55χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (με επικαθήμενο) διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει, εντός του φορτίου, δύο (02) αλλοδαπούς που δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις