Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιωαννίδης: Δεν υπάρχουν χρήματα για το Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας

Ιωαννίδης: Δεν υπάρχουν χρήματα για το Κ...

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας έθεσε το θέμα στον Υφυπουργό Αθλητισμού

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη είχε την περασμένη Πέμπτη ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε για τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση αυτή αφέρονται τα εξής:

"Στις 30 Αυγούστου 2012 ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ κ. Ξενοφώντα Μπαχρά και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Δυμαίων και Βοηθό Δημάρχου Βασίλη Γκοτσόπουλο, επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη στον οποίο έθεσε το ζήτημα της αποπεράτωσης των εργασιών του Κλειστού Γυμναστηρίου της Κάτω Αχαΐας.

Στην διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δήμαρχος έθεσε υπόψη του κ. Ιωαννίδη την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου, μια πονεμένη ιστορία που ταλαιπωρεί τον αθλητικό κόσμο της πόλης μας για πάνω από μία δεκαετία, σήμερα δε υπολείπονται οι εργασίες τοποθέτησης του ΠΑΡΚΕ, των ΜΠΑΣΚΕΤΩΝ και των καθισμάτων συνολικού κόστους 60.000,00 €.

Από την πλευρά του ο κ. Υφυπουργός εξήγησε στον Δήμαρχο ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν καθόλου διαθέσιμα χρήματα από το ΠΔΕ της Γ.Γ. Αθλητισμού αλλά δεσμεύθηκε ότι τα πρώτα χρήματα που θα πάρει η Γ.Γ. Αθλητισμού θα δοθούν για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Κάτω Αχαΐας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις