Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάει το Αυτοκινητοδρόμιο Χαλανδρίτσας... - Στήριξη στη Δραπετσώνα προσφέρει η κυβέρνηση Σαμαρά

Πάει το Αυτοκινητοδρόμιο Χαλανδρίτσας......

Τι είπε σήμερα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης

Για τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να κατασκευαστεί η πίστα F1 στην περιοχή της Δραπετσώνας και να ενταχθεί στο πρόγραμμα των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενημερώθηκε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης, σε συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας Λουκά Τζανή, τον εκπρόσωπο της ΕΛΠΑ και μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου της FIA, Βασίλη Δεσποτόπουλο, και τον αρχιτέκτονα και εκπρόσωπο του Φορέα DIELPISFORMULA1 Αθ. Παπαθεοδώρου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μηταράκης επανέλαβε τη στήριξη της κυβέρνησης σε «ένα άκρως αναπτυξιακό σχέδιο», όπως υπογράμμισε, «που θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια, θα συμβάλει στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα προβάλλει θετικά τη χώρα μας».

Διαβεβαίωσε επίσης ότι το υπουργείο Ανάπτυξης θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εμπλεκομένων φορέων και πλέον αναμένει την συγκρότηση φορέα υλοποίησης του έργου προκειμένου να το εντάξει στις στρατηγικές επενδύσεις (Fast Track).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά