Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεκασέλιδο αφιέρωμα στην Αιγιάλεια από την εφημερίδα «Real News»

Δεκασέλιδο αφιέρωμα στην Αιγιάλεια από τ...

Το ρεπορτάζ ξεναγεί τους αναγνώστες στις ομορφιές του τόπου

Δεκασέλιδο αφιέρωμα στις γεύσεις και τις όμορφες καλοκαιρινές εικόνες της Αιγιάλειας θα φιλοξενήσει η εφημερίδα «Real News» την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη.

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας Σίσσυ Νίκα επισκέφθηκε την Αιγιάλεια πριν από έναν περίπου μήνα και ξεναγήθηκε από την αντιδήμαρχο και πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη σε όμορφα μέρη του τόπου μας.

Η κα Νίκα απαθανάτισε με το φωτογραφικό της φακό μαγειρικές δημιουργίες με προϊόντα της Αιγιάλειας. Το ρεπορτάζ αναμένεται να είναι πλούσιο, θα εμπεριέχει φωτογραφικό υλικό τόσο από μέρη της Αιγιάλειας, όσο και από  μαγειρικές δημιουργίες στην περιοχή.

«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τον τόπο μας να διαφημίζεται και  από ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας. Οι ομορφιές της Αιγιάλειας είναι πολλές και αξίζει να γίνουν ευρύτερα γνωστές. Με ικανοποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η εφημερίδα «Real News» αποδέχθηκε την πρόταση του δήμου μας να ενδιαφερθεί για την Αιγιάλεια και την επισκέφθηκε δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο πολυσέλιδο αφιέρωμα για τον τόπο μας. Θέλω να πιστεύω πώς μέσα και από τις δικές μας προσπάθειες η Αιγιάλεια θα γίνεται ολοένα και πιο γνωστή, για τις ομορφιές, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της», δήλωσε η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις