Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ηχηρό λουκέτο σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών - Έκλεισε ο Πελοπίδας Αθανασόπουλος - Επιβεβαιώνονται οι δυσοίωνες προβλέψεις

Πάτρα: Ηχηρό λουκέτο σε κατάστημα ηλεκτρ...

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνταξιοδοτείται αλλά η απόφασή του δεν είναι άσχετη με τις συνθήκες που επικρατούν

Κατέβασε ρολά χθες το κατάστημα ηλεκτρικών ΕΧPERT του Πελοπίδα Αθανασόπουλου και οι δυσοίωνες προβλέψεις που είχε κάνει στο thebest.gr προ ημερών ο εμπορικός κόσμος, επιβεβαιώνονται. Το κατάστημα, επί της οδού Κολοκοτρώνη, που ήταν συνδεδεμένο για δεκαετίες με την αγορά ηλεκτρικών ειδών, έκλεισε και προστέθηκε στα πολλά που ήδη έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους.

"Κουράστηκα" λέει στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" ο Πελοπίδας Αθανασόπουλος, εξηγώντας ότι ο βασικός λόγος για τον οποίο έκλεισε το κατάστημά του είναι ότι συνταξιοδοτείται, αν και η απόφασή του συνδέεται άρρηκτα με τις συνθήκες της αγοράς.

Στην αγορά της Πάτρας και τα ηλεκτρικά είδη είναι ένας τομέας του εμπορίου που πλήττεται σκληρά, μιας και έχουν προηγηθεί τα λουκέτα στο Ράδιο - Κορασίδη και το Multirama στην Πατρών - Κλάους.

Την ίδια ώρα ο εμπορικός κόσμος ευρύτερα προσπαθεί να επιβιώσει, ωστόσο οι προβλέψεις που έκαναν προ ημερών στο thebest.gr, δείχνουν να επαληθεύονται.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργος Ρώρος, αποτιμώντας την κίνηηση στην αγορά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων είχε μιλήσει για νέα μαζικά λουκέτα από τις αρχές κιόλας του Σεπτεμβρίου, καθώς αρκετοί επιχειρηματίες περίμεναν να «ρεφάρουν»  τη χασούρα όλης της χρονιάς στις εκπτώσεις, κάτι όμως που τελικά δεν συνέβη. «Όπως έχει δείξει σχετική μελέτη, μόνο και μόνο η έλευση της Τρόικας και την κακή ψυχολογία και την ανασφάλεια που αυτή δημιουργεί στον κόσμο, μας στέρησε το 11% των χρημάτων που θα δαπανούνταν για ψώνια», εξηγεί ο κ. Ρώρος.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις