Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο επιτραπέζιο παιχνίδι σχεδιασμένο από Πατρινό - Απολαύστε τον κόσμο του ποδοσφαίρου και του "Man of The Match"

Νέο επιτραπέζιο παιχνίδι σχεδιασμένο από...

H αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον ώθησε στη δημιουργία του παιχνιδιού

Είναι 28 ετών, απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και από πολύ μικρός ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η αγάπη του για το άθλημα των ώθησε στη σχεδίαση και τη δημιουργία ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού με κάρτες, το οποίο έχει θέμα το ποδόσφαιρο και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, ακόμα και σε κορίτσια.

Ο Δημήτρης Θεοδοσόπουλος μας συστήνει το Man of The Match"!

Το παιχνίδι έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα, λόγω του ότι βάζει τους παιίχτες απόλυτα στους ρυθμούς των ποδοσφαιρικών αγώνων και των μεταγγραφών, ενώ η διεξαγωγή του παιχνιδιού προσφέρει έντονες συγκινήσεις και ανατροπές.

Το επιτραπέζιο βρίσκεται ήδη στα ράφια 3ών καταστημάτων της Πάτρας, ενώ 2 καφετέριες το έχουν προμηθευτεί για τους πελάτες τους.

Πώς παίζεται το παιχνίδι

Το "Man of The Match" είναι το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαίρου με κάρτες, το οποίο θα καθηλώσει τους ποδοσφαιρόφιλους (και όχι μόνο) κάθε ηλικίας και υπόσχεται να προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης και συγκινήσεων σε όλους. Δε χρειάζεται να ξέρετε τους κανόνες του ποδοσφαίρου για να παίξετε "Man of The Match". Το "Man of The Match" είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, ακόμα και σε κορίτσια.

Το παιχνίδι παίζεται με 2 έως 4 παίχτες. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να παίξετε ως προπονητής και να δημιουργήσετε μια αξιόμαχη ομάδα αγοράζοντας και πουλώντας ποδοσφαιριστές, να την διατάξετε κατάλληλα στο γήπεδο και να αντιμετωπίσετε τους φίλους σας σε μια επική πορεία προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό όμως, είναι να δώσετε το κατάλληλο σύστημα στην ομάδα σας, να διαθέτετε πιο δυνατό σύνολο από των αντιπάλων σας και φυσικά να έχετε τη θεά τύχη με το μέρος σας.

Μαγικό σημείο του παιχνιδιού αποτελούν τόσο οι εκπληκτικές κόντρες ανάμεσα στις ομάδες την ώρα του αγώνα, όσο και η διαδικασία των μεταγγραφών, όπου ο προπονητής που θα διαχειριστεί πιο έξυπνα τα οικονομικά του, θα καταφέρει να υπογράψει στην ομάδα του το επόμενο ανερχόμενο αστέρι.

Το "Man of The Match" δημιουργήθηκε έχοντας σαν πρότυπο το αληθινό ποδόσφαιρο και λαμβάνοντας υπ'όψην όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν και να κρίνουν την έκβαση ενός αγώνα, όπως οι τιμωρίες ποδοσφαιριστών, οι τραυματισμοί, αλλά και η έξυπνη στρατηγική. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στη διεξαγωγή συγκλονιστικών και ανατρεπτικών αγώνων δίνοντας μοναδικό χαρακτήρα σε όλους. Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο όσες φορές κι αν παίξετε..

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις