Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η 3η «Μαδαγασκάρη» προβάλλεται από σήμερα στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε της Πάτρας

Η 3η «Μαδαγασκάρη» προβάλλεται από σήμερ...

Στη νέα ταινία ψηφιακού ανιμέισον δανείζουν τις φωνές τους οι Μπεν Στίλερ, Κρις Ροκ και Φράνσις Μακ Ντόρμαντ

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς σε ηλικία θεατές καθώς από σήμερα, 30 Αυγούστου 2012, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες (στην Πάτρα στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε) η χαριτωμένη περιπέτεια ψηφιακού ανιμέισον, σε 3d κιόλας, η «Μαδαγασκάρη 3, Οι Φυγάδες της Ευρώπης» σε σκηνοθεσία των Τοντ Μακ Γκαρθ, Ερικ Ντάρνελ και Κόνραντ Βέρνον.

Η παρέα των ζώων που με τις περιπέτειές και τα κατορθώματα της διασκέδασε το κοινό σε όλο τον κόσμο στις προηγούμενες δύο ταινίες «Μαδαγασκάρη», επιστρέφει δριμύτερη και σύμφωνα με τις κριτικές, η καινούρια ταινία είναι ίσως η πιο αστεία, διασκεδαστική και έξυπνη από όλες της κινηματογραφικής σειράς. Το 3ο φιλμ έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις αρχές Ιουνίου και έως τώρα στο διεθνές box office κατάφερε να φτάσει σε εισπράξεις τα 582 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή τη φορά οι γνωστοί ήρωες, ο Άλεξ το λιοντάρι (δανείζει τη φωνή του ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Μπεν Στίλερ), ο Μάρτι, η ζέβρα (με τη φωνή του μαύρου κωμικού Κρις Ροκ), ο Μέλμαν, η καμηλοπάρδαλη (με τη φωνή του Ντέιβιντ Σουίμερ από τα τηλεοπτικά «Φιλαράκι»), η Γκλόρια, ο ιπποπόταμος (με τη φωνή της Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ), μαζί φυσικά με το απίστευτο κουαρτέτο των Τζέιμς Μποντ πιγκουίνων και των δύο εξωτικών πλασμάτων Τζούλιεν και Μορίς, πιάνουν δουλειά σε ένα τσίρκο προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους, στον ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης.

Όπως σημειώνει το σάιτ της εφημερίδας «Το Βήμα», όπως πάντα οι σκηνοθέτες, που είναι μεγάλοι καλλιτέχνες του animation, κατορθώνουν να πλάσουν νέους απολαυστικούς ήρωες, ανανεώνοντας έτσι την «πινακοθήκη» των ζώων. Κάθε πλάσμα στο τσίρκο έχει τον δικό του χαρακτήρα, από τον γέρο Ιταλό Στέφανο (δανείζει τη φωνή του ο Μάρτιν Σορτ) ως τον σκληροτράχηλο τίγρη Βιτάλι (με τη φωνή του Μπράιαν Κράνστον) που είναι ένας αμετανόητος υπερασπιστής του παραδοσιακού και αρνείται τον μοντέρνο αέρα που φέρνει μαζί της η γνωστή παρέα.

Ωστόσο αυτός που κλέβει την παράσταση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους, μία Γαλλίδα αστυνόμος ζώων που θυμίζει σε στυλ την Μάρλεν Ντίτριχ και τραγουδά Εντίτ Πιαφ. Στη συγκεκριμένη ηρωίδα χαρίζει τη φωνή η θαυμάσια ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνείας για το «Φάργκο», Φράνσις Μακ Ντόρμαντ.

Την ταινία διανέμει η εταιρεία UIP.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture