Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λευκάδα: Δίωξη στην 33χρονη μητέρα των τριών ανήλικων Ρουμάνων

Λευκάδα: Δίωξη στην 33χρονη μητέρα των τ...

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η Αστυνομία

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων υπηκόων Ρουμανίας για κλοπές κατά συναυτουργία. Εξιχνιάστηκαν χθες (28.08.2012) από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδος δύο διαρρήξεις που έγιναν την Δευτέρα (27.08.2012) και την Τρίτη (28.08.2012) πρωινές ώρες στη Λευκάδα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων υπηκόων Ρουμανίας ηλικίας 12,14 και 16 ετών για κλοπές κατά συναυτουργία και σε βάρος της 33χρονης μητέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι τρεις ανήλικοι Ρουμάνοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδος χθες (28.08.2012) το μεσημέρι στην Λευκάδα και όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει:

• Την Δευτέρα (27.08.2012) το πρωί στην Λευκάδα, από οικία 77χρονης ημεδαπής διάφορα προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ

• Την Τρίτη (28.08.2012) το πρωί στην Λευκάδα, από κατάστημα 23χρονης ημεδαπής προσωπικά έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό

Στην κατοχή των Ρουμάνων, βρέθηκαν κλεμμένα προσωπικά έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν και επεστράφησαν στις κατόχους τους.

Παράλληλα η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας βρίσκεται σε εξέλιξη για την διερεύνηση του ενδεχόμενου διάπραξης από τους συλληφθέντες και άλλων κλοπών.

Οι τρεις Ρουμάνοι και η μητέρα τους οδηγήθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις