Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οβρυά: Ταλαιπωρία δύο εβδομάδων έως ότου ξανατρέξει πόσιμο νερό στο δίκτυο

Οβρυά: Ταλαιπωρία δύο εβδομάδων έως ότου...

"Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα ν' αγοράζουν εμφιαλωμένο", λέει ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καυκάς

Τουλάχιστον 15 μέρες θα διαρκέσει η ταλαιπωρία των κατοίκων της Οβρυάς, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία σύνδεσης του υδρευτικού δικτύου της περιοχής με το Ταχυδιυλιστήριο του Ρηγανόκαμπου. Σε σημερινές του δηλώσεις ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΠ Κώστας Καλογερόπουλος επεσήμανε ότι «καλώς εχόντων των πραγμάτων», μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα ξανατρέξει πόσιμο νερό από τις βρύσες των κατοίκων της Οβρυάς.

Στο μεταξύ πυρά κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κατσικόπουλου και κάτοικος της περιοχής Φιλοθέης Οβρυάς Γιώργος Καυκάς τονίζοντας ότι «δεν έχουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό για να πιούν καθώς το νερό του δικτύου είναι ακατάλληλο» και κατηγόρησε την ΔΕΥΑΠ ότι έδειξε αβελτηρία στο ζήτημα και δεν φρόντισε έγκαιρα να δώσει λύση.

Ο κ. Καυκάς πρόσθεσε ότι η ΔΕΥΑΠ επί της ουσίας είναι ακέφαλη καθώς είναι αδύνατο ο Πρόεδρος της και Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς να εκτελέσει τα καθήκοντα του στον βαθμό που απαιτεί μια τόσο σημαντική και ευαίσθητη Υπηρεσία για την πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις