Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Παρασκευή Καντζά από το Αίγιο, με ολική απώλεια όρασης, στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου

Η Παρασκευή Καντζά από το Αίγιο, με ολικ...

Το Δ.Σ. Αιγιάλειας αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τους αθλητές του

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, ομόφωνα αποφάσισε, να δοθεί ως οικονομική ενίσχυση στον Αιγιώτη Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Θεόδωρο Κατσωνόπουλο, το ποσό των 1.500  ευρω για κάλυψη μέρους των εξόδων της συμμετοχής του ως συνοδού - συναθλητή της αθλήτριας με ολική απώλεια όρασης Παρασκευής Καντζά, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, οι οποίοι θα διεξαχθούν από 29 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου.

Ο συνοδός - συναθλητής θα την οδηγεί αλλά δεν επιτρέπεται να προπορεύεται της αθλήτριας. Η Παρασκευή Καντζά είναι αθλήτρια, του Αθλητικού Σωματείου Στίβου Τυφλών που ανήκει στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου.

Πρόσφατα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου για άτομα με αναπηρία που διεξήχθη στην Ολλανδίας από 23 έως 28 Ιουνίου, κατέκτησε τρία μετάλλια.

Όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, μαζί με τον κ. Κατσωνόπουλο, θα λάβουν μέρος στα πιο θεαματικά και συνάμα εμπορικά αγωνίσματα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου που είναι τα 200μ και το άλμα εις μήκος, με σκοπό την διάκριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις