Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR - Μυστικό τετ-α-τετ Δημαρά με Τσίπρα στην Αθήνα - Τι συζήτησαν και γιατί κρατήθηκε κρυφή η συνάντηση

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR - Μυστικό τετ-α-τετ ...

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για την δεινή κατάσταση των Δήμων και τον τρόπο αντιμετώπισής της

Συνάντηση στην Αθήνα είχε χθες ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση δεν δημοσιοποιήθηκε καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε διερευνητικό χαρακτήρα ενόψει της αυριανής κινητοποίησης των δημάρχων της χώρας και της συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων που θα γίνει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πηγές του thebest.gr οι δυο άνδρες συζήτησαν τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι Δήμοι, εξαιτίας της δραστικής μείωσης των κονδυλίων που δίνει το κράτος προς τους ΟΤΑ και αναζητήθηκαν τρόποι αποτελεσματικής αντιμετώπισης της κατάστασης, στην κατεύθυνση πίεσης της κυβέρνησης και της Τρόικας, ώστε να υπάρξει ροή χρηματοδότησης και να μην κλείσουν οι Δήμοι.

Οι τρόποι αντίδρασης των δημάρχων θα συζητηθούν στην αυριανή συνέλευση της ΚΕΔ που θα γίνει στην Αθήνα.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι υπήρξε συζήτηση των δυο ανδρών και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για τα δημοτικά πράγματα της Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις