Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Νταβρής: "Μην ξεζουμίζετε τους στρατιωτικούς, υπάρχουν αλλού λεφτά να γεμίσετε τα δημόσια ταμεία - Θα τολμήσετε;"

Γιώργος Νταβρής: "Μην ξεζουμίζετε τ...

Δήλωση του βουλευτή Αχαϊας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δήλωση με αφορμή τις περικοπές στις αποδοχές των ένστολων διένειμε πριν λίγο στο thebest.gr ο βουλευτής Αχαϊας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας του κόμματος Γιώργος Νταβρής. "Ενόψει των τελικών αποφάσεων για τις «οριζοντιοκαμπυλοειδείς» περικοπές στα ειδικά μισθολόγια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μισθολόγια των ενστόλων, θεωρώ επιβεβλημένο", λέει ο κ. Νταβρής, "να υπενθυμίσω τόσο στον κ. Πρωθυπουργό όσο και στους κ. Υπουργούς τα ακόλουθα:

1.Οι περικοπές των αποδοχών που ήδη έχουν γίνει στους ένστολους αλλά και στους εν αποστρατεία συναδέλφους τους έχουν φέρει σε απόγνωση τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους.

2.Η ΛΙΤΗ αλλά και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ διαβίωση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του ΗΘΙΚΟΥ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.

3.ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟ.

4.Κανένας οικονομικός πόλεμος δεν έχει κερδηθεί ούτε θα κερδηθεί ποτέ με εξαθλιωμένους και πεινασμένους πολίτες όταν μάλιστα έχει χαθεί η ΠΙΣΤΗ και το ΟΡΑΜΑ.

Κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί,

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΤΕ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις