Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρχίζουν οι εγγραφές στην Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Αρχίζουν οι εγγραφές στην Πολυφωνική Χορ...

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου

Αρχίζουν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές και τα μαθήματα, για τη σχολική- σπουδαστική περίοδο 2012-13, του ΑΧΑΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ [Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Ρόνα Ζορμπά] και της ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ‘’MOUSIKORAMA’’ [Διευθυντής σπουδών: Μο Σταύρος Σολωμός] του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Πολυφωνική Χορωδία Πατρών:

"Παράλληλα με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εκπαιδευτικών τμημάτων, αρχίζουν και οι ακροάσεις για τα χορωδιακά τμήματα του Οργανισμού. Συγκεκριμένα για την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού], το προσεχές Σάββατο 10-1 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για τα ενδιαφερόμενα νέα μέλη [παιδιά ηλικίας ΣΤ΄Δημοτικού- Γ΄Λυκείου], από τη διευθύντρια της χορωδίας, καθ’ όσον από την επόμενη εβδομάδα, αρχίζουν και οι κανονικές δοκιμές του τμήματος.

Για την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Κατερίνα Πολυμενάκου] οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο 11-12 το πρωί. Για τα τμήματα των ενηλίκων [ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος, Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’] ακροάσεις και εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά.

Οι δραστηριότητες της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] θα αρχίσουν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ τα μαθήματα του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ [ανηλίκων και ενηλίκων, Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], θα αρχίσουν 3 Οκτωβρίου.

Για όλα τα τμήματα μπορεί να γίνουν και προεγγραφές, προφορικά ή και τηλεφωνικά. Πληροφορίες καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, στη Γραμματεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [υπεύθυνη: Αθανασία Παπασταύρου], Κορίνθου 280, τηλ.
2610 279.679 και 2610 222.248
[ www.polyphonikipatras.gr ]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις