Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Ήρωες» οι οδηγοί που περνούν από την Ηρώων Πολυτεχνείων – Τεράστια η ταλαιπωρία λόγω των έργων

Πάτρα: «Ήρωες» οι οδηγοί που περνούν από...
Χριστακόπουλος Θάνος

Το ένα ρεύμα του δρόμου θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι τις 31 Οκτωβρίου

Σε πραγματική «Οδύσσεια» μετατρέπεται αρκετές ώρες της ημέρας η διέλευση των αυτοκινήτων από την Ηρώων Πολυτεχνείου καθώς το ένα ρεύμα της οδού είναι κλειστεί λόγω των έργων αποχέτευσης λυμάτων που εκτελούνται στην περιοχή. Οι εργασίες χρονίζουν με αποτέλεσμα τα νεύρα των διερχόμενων οδηγών να χτυπάνε κόκκινο καθώς, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες, το κυκλοφοριακό που προκαλείται να είναι αφόρητο.

Η ουρά των αυτοκινήτων σε πολλές περιπτώσεις ξεκινάει από τον Σταθμό Αναμονής του λιμανιού και για να διανύσουν οι συμπολίτες μια απόσταση 400-500 χρειάζονται 10 και παραπάνω λεπτά!

Μάλιστα η ταλαιπωρία τους αναμένεται να διαρκέσει για πολύ ακόμα αφού, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί ο δρόμος δεν θα έχει ανοίξει πριν τις 31 Οκτωβρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει με αφορμή την επανέναρξη των εργασιών το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων ανέφερε τα εξής:

-Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί της ανατολικής πλευράς της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της από την οδό  Αρχ. Μακαρίου έως την οδό Λευκωσίας, για το χρονικό διάστημα από τις 20.08.2012 έως και τις 31.10.2012, λόγω εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας «Β΄ Φάση Βασικών Έργων Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακής Υποζώνης Α4» της ΔΕΥΑΠ.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων και στις δύο πλευρές της ανωτέρω οδού, στο υπόψη τμήμα της, όπου θα εκτελούνται εργασίες.

Η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων θα γίνεται στο ήμισυ του πλάτους οδοστρώματος (ανατολική πλευρά), ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λπ. θα διεξάγεται εναλλάξ για τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την δυτική πλευρά της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου με τοποθέτηση φορητού φωτεινού σηματοδότη, το πρόγραμμα του οποίου θα ρυθμιστεί σύμφωνα με το περιεχόμενο της Τεχνικής Έκθεσης του κ. Νικ. Μηλιώνη, Πολιτικού Μηχ/κού-Συγκοινωνιολόγου, που έχει υποβάλλει ο ανάδοχος.

Λόγω των ανωτέρω εργασιών δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση των οχημάτων από την οδό Λευκωσίας προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις