Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά, ύστερα από πέντε χρόνια, ο Κόμβος της Περιμετρικής στην Εγλυκάδα! - Παραδίδεται τον Οκτώβριο

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά, ύστερα από ...

Στο τελικό στάδιο οι εργασίες

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών από τον προσεχή Οκτώβριο οπότε και παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία, ύστερα από πέντε χρόνια εργασιών, ο Κόμβος Εγλυκάδας της Μεγάλης Περιμετρικής της Πάτρας. Οι εργασίες, όπως επιβεβαιώνει το thebest.gr, είναι στο τελικό τους στάδιο και απαιτούνται πλέον ορισμένες μόνο διευθετήσεις ώστε ο Κόμβος, που έκλεισε το 2007, να ξαναδοθεί στην κυκλοφορία.

Ο Υπεύθυνος του έργου Δημήτρης Λάμπρου, Προϊστάμενος της ΕΥΔΕ-ΜΕΔΕ (Υπηρεσία που ανήκει στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων), με σημερινές του δηλώσεις στην «Πελοπόννησο» (συντάκτης Γωγώ Καραλή) αναγγέλλει ότι εντός του φθινοπώρου, με πιθανότερο ορίζοντα τον Οκτώβριο, ο Κόμβος της Εγλυκάδας θα είναι ξανά έτοιμος για χρήση, καθιστώντας έτσι απόλυτα λειτουργικό το έργο της Περιμετρικής που επί της ουσίας όλα αυτά τα χρόνια ήταν «αποκομμένο» από την πόλη καθώς οι άλλοι κόμβοι εισόδου βρίσκονται μακριά από τις πυκνοκατοικημένες ζώνες και το κέντρο της πόλης.

«Ουσιαστικά ο οδικός αυτός άξονας είναι ο δρόμος που θα εξυπηρετήσει κυριολεκτικά τους Πατρινούς» λέει στην εφημερίδα ο Δημήτρης Λάμπρου. «Ουσιαστικά διασχίζει ένα μεγάλο κομμάτι της Πάτρας από την παραλιακή περιοχή ως τον Ριγανόκαμπο που είναι πυκνοκατοικημένο, αλλά υπάρχουν γύρω από αυτό υπηρεσίες με τις οποίες συναλλάσσεται το κοινό. Αρα θα ανακουφίσει τον κυκλοφοριακό φόρτο και θα διευκολύνει τους οδηγούς να φθάνουν χωρίς καθυστερήσεις και εκνευρισμούς στον προορισμό τους», τονίζει.

Να σημειωθεί ότι για την επίσπευση των εργασιών κατά το παρελθόν είχαν ασκηθεί πιέσεις τόσο από την δημοτική αρχή της Πάτρας όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά