Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΤΡΑ: Πρώτη μέρα σήμερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τον νέο Γενικό Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα - Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μεταναστευτικό

ΠΑΤΡΑ: Πρώτη μέρα σήμερα στην Αποκεντρωμ...

Αργεί ακόμη ο επίσημος διορισμός του

Πρώτη μέρα σήμερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων για τον νέο Γενικό Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα που είχε συνεργασία με τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα Τάσο Αποστολόπουλο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr ο κ. Αγγέλακας είχε μια πρώτη σε βάθος ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από τον κ. Αποστολόπουλο, τόσο για την Δυτική Ελλάδα όσο και για την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά. Παρέμεινε αρκετή ώρα στα γραφεία της Υπηρεσίας και αργά το μεσημέρι επέστρεψε στην Αθήνα.

Ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν μεταξύ των κ.κ. Αγγελάκα και Αποστολόπουλου ήταν και αυτό της παράνομης μετανάστευσης στην Πάτρα, θέμα το οποίο έχει απασχολήσει με ένταση στο παρελθόν τον νέο Γενικό Γραμματέα. Μάλιστα ο κ. Αγγελάκας ήταν ενήμερος και για τις αστυνομικές επιχειρήσεις των τελευταίων ημερών στην Πάτρα και τις συλλήψεις 300 περίπου μεταναστών που δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα και έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα με σκοπό την απέλαση στις πατρίδες τους.

Πάντως, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr η επίσημη τοποθέτηση του κ. Αγγελάκα στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης θα αργήσει καθώς για τον διορισμό του απαιτείται απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις