Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόνιτσα: Συνελήφθησαν ενώ ήταν έτοιμοι να μπουκάρουν σε τράπεζες!

Βόνιτσα: Συνελήφθησαν ενώ ήταν έτοιμοι ν...

Δυο σεσημασμένοι κακοποιοί

Δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί κρατούνται στην Ασφάλεια Αγρινίου από εχθές για απόπειρα ληστείας στην Alpha Bank Λευκάδας και το κατάστημα Εθνικής Τράπεζας στη Βόνιτσα.

Οι δύο Έλληνες, ηλικίας 42 και 55 ετών αντίστοιχα εμφανίζονται ως οι αρχηγοί της σπείρας και οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 38 ετών ως εκτελεστές.

Όσον αφορά τους Έλληνες, ο ένας συνελήφθη στη Βόνιτσα όπου διατηρούσε μπαρ, στο οποίο βρέθηκαν κατόψεις και χάρτες της Alpha Bank Λευκάδας , ένα πιστόλι , σφαίρες , κάλυκες, κτλ. και ο άλλος, για τον οποίο εκκρεμούν επτά καταδικαστικές αποφάσεις  συνελήφθη στη Λευκάδα.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στην περιοχή της Αμφιλοχίας, κατόπιν καταδιώξεως είκοσι περίπου λεπτών από την Τροχαία Αμφιλοχίας. Ο ένας από τους αλλοδαπούς είναι δραπέτης φυλακών, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο εκκρεμούν σε βάρος τους σωρεία υποθέσεων για κλοπές και ληστείες.

Όπως αναφέρει το aerasfm.gr,η αποστολή σύλληψής τους πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας .

Μετά τη σύλληψη κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια, κουκούλες, κινητά τηλέφωνα, ζευγάρια γάντια καθώς και ένα περίστροφο με σφαίρες το οποίο είχε στην κατοχή του ο ένας από τους Έλληνες.

Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί ήταν κλεμμένο από τη Δάφνη Αττικής και τόσο η άδεια οδήγησης όσο και το διαβατήριο του ενός εξ αυτών ήταν πλαστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις