Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαία: "Μπουμπούκι" ο ληστής, κατηγορείται για επιθέσεις στο Μιχοϊ και στο Βουπράσιο

Αχαία: "Μπουμπούκι" ο ληστής, ...

Αναζητούνται δυο συνεργοί του

Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, ληστεία που είχε συμβεί πριν τρείς ημέρες στο Νέο Βουπράσιο Αχαΐας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα ηλικίας 38χρονων και τριών ακόμα συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, την 4-8-2012 το βράδυ, στο Νέο Βουπράσιο Αχαΐας ο 38χρονος ενεργώντας από κοινού με άλλα δύο άτομα, εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο στην οικία 76χρονου ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200ευρω, μια χρυσή αλυσίδα, ένα κινητό τηλέφωνο και μια τηλεόραση.

Στην συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο που τους ανέμενε τέταρτος συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευναπου ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας προέκυψε ότι ένας από τους δράστες της ληστείας είναι ο 38χρονος.

Για την ανεύρεση του, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του χθες το πρωί στην Γαστούνη Ηλείας και την σύλληψη του βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από την Γ’ Ανακρίτρια Πλημμελειοδικείου Πατρών.

Επίσης, προέκυψε ότι ο 38χρονος την 31-7-2012 το μεσημέρι, είχε εισέλθει σε οικία 46χρονου ημεδαπού στο Μιχόι Αχαΐας και είχε αφαιρέσει κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων τριών δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις