Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτοικοι Ρίου: Ευχαριστίες προς τη «Γέφυρα Α.Ε.» και το Δήμο

Κάτοικοι Ρίου: Ευχαριστίες προς τη «Γέφυ...

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα τους για φωταγώγηση της περιοχής

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι κάτοικοι του Συνοικισμού του Ρίου, διότι μετά από χρόνια, ένα πάγιο αίτημά τους έγινε πραγματικότητα. Αυτό της φωταγώγησης του χώρου κάτω από τη γέφυρα, όπου όπως καταγγέλλουν είχε γίνει πιάτσα κακοποιών στοιχείων.

Με ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι ευχαριστούν τόσο τη «Γέφυρα Α.Ε.» που ανέλαβε το κόστος του έργου, όσο και τη δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Εμείς οι κάτοικοι πέριξ την Γέφυρας ( περιοχή Συνοικισμός) στο Ρίο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα  στο αίτημά  για την ασφάλειά και την προστασία μας, από κακοποιά στοιχεία που συγκεντρώνονται στην περιοχή, καλύπτοντας πλήρως το κόστος  φωταγώγησης της περιοχής κάτω από τη Γέφυρα παρότι δεν είναι χώρος ευθύνης της. Τα χρήματα είχαν καταβληθεί στον τότε Δήμο Ρίου και όλα αυτά τα χρόνια παρακαλούσαμε για την υλοποίηση του έργου. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε  την νυν Δημοτική αρχή του Δήμου Πατρέων  που ολοκλήρωσε  τις διαδικασίες με αποτέλεσμα από χθες 6 Αυγούστου 2012 να αισθανόμαστε ασφαλείς στην φωταγωγημένη περιοχή.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις