Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο της 64χρονης Κωνσταντίνας Χαϊδα - Πέθανε σε εκδρομή στην Κροατία

Πάτρα: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο της...

Της οικογένειας του γνωστού ζαχαροπλαστείου «Οριεντάλ» στην οδό Γούναρη

Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί στη γειτονιά της Δημητρίου Γούναρη στην Πάτρα στο σημείο όπου παλιότερα λειτουργούσε το γνωστό ζαχαροπλαστείο των αδελφών Χάιδα «Οριεντάλ». Η Κωνσταντίνα Χάιδα, χήρα του Νικολάου Χάιδα έφυγε αιφνίδια από τη ζωή χθες Δευτέρα 6 Αυγούστου ενώ βρισκόταν εκδρομή στις Δαλματικές ακτές στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εκλιπούσα ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και ο θάνατος της οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

Η Κωνσταντίνα Χάιδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η τραγική ειρωνία είναι ότι ένας από τους τρεις γιους της βρισκόταν σε κοντινή απόσταση εκδρομή με τη μηχανή του, μαζί με τη σύζυγο του και ειδοποιήθηκε στο κινητό του τηλέφωνο ότι η μητέρα του υπέστη βαρύ επεισόδιο και απεβίωσε.

Η Κωνσταντίνα Χάιδα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και ένας ευγενής, προσηνής άνθρωπος. Είχε αποκτήσει με το Νίκο Χάιδα τρία αγόρια και είχε τη χαρά να δει και εγγόνια. Πριν περίπου 1 χρόνο είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα της με την οποία ήταν πολύ δεμένες και αγαπημένες.

Η απώλεια της Κωνσταντίνας Χάιδα σε ηλικία 64 ετών και μακριά από την Ελλάδα ενώ βρισκόταν σε οργανωμένη εκδρομή, προκάλεσε συγκίνηση σε όσους πληροφορήθηκαν το θλιβερό μαντάτο. Επίσης ο θάνατος της προκάλεσε όπως ήταν επόμενο αναστάτωση στο γκρουπ με το οποίο είχε πάει την εκδρομή. Η κηδεία της θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες ενώ αναμένεται η μεταφορά της σορού της από την πρώην Γιουγκοσλαβία στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις