Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμφιλοχία: Μπλόκο σε κακοποιούς λίγο πριν τη ληστεία! - Σχεδιάζαν να "χτυπήσουν" Τράπεζα στη Λευκάδα

Αμφιλοχία: Μπλόκο σε κακοποιούς λίγο πρι...

Είχαν μαζί τους ένα μικρό οπλοστάσιο

Έμειναν με το σχέδιο λίγο πρίν την ληστεία τέσσερις επίδοξοι ληστές, οι οποίοι σχεδίαζαν να επιτεθούν σε τράπεζα της Λευκάδας. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν σήμερα στην Αμφιλοχία τέσσερα άτομα τα οποία κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι άντρες της Ασφάλειας Αγρινίου, εντόπισαν στο όχημα τους τρία περίστροφα, κουκούλες καθώς και έναν χάρτη στον οποίο είχαν σχεδιάσει τον στόχο τους (ο οποίος ήταν μια τράπεζα στην Λευκάδα) αλλά και τους τρόπους διαφυγής από το νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες ήταν τόσο καλά οργανωμένοι που είχαν και εφεδρικό σχέδιο, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά στην Λευκάδα, να προχωρήσουν σε ληστεία σε τράπεζα της Βόνιτσας...!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cityvoice.gr, πρόκειται για δύο Αλβανούς υπήκοους, έναν επιχειρηματία από την Βόνιτσα καθώς επίσης και έναν πρώην αστυνομικό, ο οποίος και κατα το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με απόπειρα ληστείας.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα στοιχεία και οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η αποστολή σύλληψής τους πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας με συντονιστή τον κ. Φώτη Ντζιμάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις