Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάτρα: Η άμεση αντίδραση του Αντιδημάρχου για την Πλαζ να μην εξαντληθεί στις ανακοινώσεις!

Πάτρα: Η άμεση αντίδραση του Αντιδημάρχο...

Του Θάνου Χριστακόπουλου

Όταν έκανα, τις προηγούμενες ημέρες, το ρεπορτάζ για την Πλαζ της Πάτρας (που παρεμπιπτόντως διάβασαν χθες περίπου 2.000 άτομα) και μιλούσα με τους συμπολίτες που την επιλέγουν καθημερινά για τις καλοκαιρινές τους βουτιές, ήλπιζα ειλικρινά μέσα μου να υπάρξει μια αντίδραση από την πλευρά της δημοτικής Αρχής. Ήθελα πραγματικά να τους «τσαντίσω» για να ενεργοποιηθούν και ν’ αναλάβουν δράση.

Να κινητοποιηθούν και να μας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για τους συμπολίτες, των κατώτερων οικονομικά στρωμάτων, που δεν έχουν τη δυνατότητα να φεύγουν διακοπές ή να γεμίζουν το Ι.Χ. τους με βενζίνη και να κάνουν αποδράσεις στις «χλιδάτες» παραλίες του Νομού.

Για το λόγο αυτό χαίρομαι πραγματικά που σήμερα, ένα 24ωρο μετά το δημοσίευμα του thebest, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός, ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει αναλυτικά όλες τις παρεμβάσεις που έχει κάνει έως σήμερα στην Πλαζ και όλες εκείνες που προτίθεται να κάνει το προσεχές διάστημα.

Όμως αγαπητέ κύριε Σιγαλέ αυτά σας τα αντανακλαστικά, πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν πρέπει να εξαντληθούν στην αναλυτική σας ανακοίνωση. Οφείλετε άμεσα να κάνετε τα αδύνατα δυνατά ώστε οι συνθήκες στην πλαζ να βελτιωθούν αισθητά.

Ν’αποκαταστηθούν οι ζημιές που προκαλούν οι «βάρβαροι» τους οποίους επικαλείστε.

Να μπουν χημικές τουαλέτες.

Να σουλουπωθεί το εγκαταλειμμένο ιατρείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Να επιμεληθείτε της καθαριότητας και φυσικά να κάνετε το κάτι παραπάνω με φθηνές γουστόζικες παρεμβάσεις.

Είναι τόσο απλό: Λίγες γλαστρούλες με λουλούδια και δεντράκια, λίγο πράσινο και λίγο χρώμα ρε αδελφέ, αρκούν.

Γνωρίζω ότι χρήματα δεν υπάρχουν. Δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό. Όμως δεν χρειάζονται πάντα χρήματα. Καλή διάθεση, ενδιαφέρον, μεράκι και λίγη φαντασία απαιτείται.

Οι συμπολίτες μας το δικαιούνται και πάνω από όλα το αξίζουν! Δείξτε μας σήμερα κιόλας με τις πράξεις σας ότι, αμήν τι άλλο, διαθέτετε το ενδιαφέρον και να είστε σίγουρος ότι άπαντες θα σας το αναγνωρίσουμε!

Υ.Γ. Και μια σημείωση, άσχετη αλλά και σχετική. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος αρκετοί Πατρινοί μου επισήμαναν ότι μια βουτιά στην Πλαζ τους έχει στοιχίσει «χρυσάφι» αφού συνοδεύτηκε από κλήση για παράνομη στάθμευση.

Δεν υποστηρίζω την παρανομία, όμως λίγη επιείκεια σε ορισμένες περιπτώσεις δε βλάπτει. Είμαι βέβαιος ότι κανείς από όσους παρκάρουν παράνομα δεν θα ήθελε να ρισκάρει μια κλήση εάν έβρισκε ν’ αφήσει το αυτοκίνητό του κάπου αλλού.

Αν υπήρχαν περισσότερες θέσεις στάθμευσης το πρόβλημα θα είχε αντιμετωπιστεί.

Εδώ κάνουμε τα στραβά μάτια σε άλλες κι άλλες περιπτώσεις. Στους λουόμενους της πλαζ βρήκαμε, ως οργανωμένη πολιτεία, να εξαντλήσουμε την αυστηρότητά μας;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις