Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: H θερμή παράκληση του Πάνου ...

Πάτρα: H θερμή παράκληση του Πάνου ...

Ο παππούς του Α.Δούρος επιθυμεί να τοποθετήσει σήμανση στην περιοχή που συνέβη το τροχαίο

Μεγάλος είναι ο πόνος για την οικογένεια του Πάνου Τζαβάρα. Ο παππούς του Ανδρέας Δούρος περνά κι αυτός τις δικές του δύσκολες ώρες. Μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή του Ρίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του εγγονού του Πάνου Τζαβάρα, επιθυμεί με δική του δαπάνη, να τοποθετηθεί σήμανση στο σημείο.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται σήμερα στον τοπικό τύπο αναφέρεται ότι θερμή παράκληση του Πάνου, προς όλες τις αρχές - φορείς της Περιφέρειας του νομού και της πόλης είναι "οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες για το κυκλοφοριακό, να διευκολύνουν γραφειοκρατικά τον παππού μου, Ανδρέα Θ. Δούρο, που προσφέρεται με δαπάνη του, για να σημανθεί το συντομότερο δυνατόν (με μικρό κόμβο, κορύνες, ή όποιο άλλο τρόπο επιλέξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες), το σταυροδρόμι που ευρίσκεται πολύ πλησίον στον Άϊ Γιώργη - ρίου και είναι πυκνής κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, όπως με σαφήνεια πιστοποιεί η Τροχαία Πατρών.

Έτσι θα δημιουργηθεί μια ασπίδα προστασίας για τους συμμαθητές μου, τους φίλους μου και για όλο τον κόσμο.

Έτσι είναι βέβαιο πως καμία "κυρία", δεν θα κόψει βίαια το νήμα της ζωής σε κανέναν ποδηλάτη ή πεζό, όπως συνέβη σε μένα".

Για τον Πάνο μας

Ανδρέας Θ.Δούρος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις