Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλη ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία των Βραχνείκων

Πάτρα: Μεγάλη ανταπόκριση στην εθελοντικ...

Οι κάτοικοι προσήλθαν για να δώσουν αίμα

Tην Κυριακή 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εθελοντική αιμοδοσία, στα Βραχνέικα και συγκεκριμένα στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων και συγκεκριμένα με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, υπεύθυνο για τις Δημοτικές Ενότητες Βραχνεΐκων και Παραλίας, κ. Γιώργο Σιγαλό, τον Πρόεδρο του  Κοινωνικού Οργανισμού, κ. Θεοχάρη Μασσαρά και τον Αντιδήμαρχο Υγείας-Πρόνοιας κ. Χαράλαμπο Στανίτσα, συντόνισαν από κοινού την εθελοντική αυτή δράση, προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος, που διατηρεί χρόνια η Δημοτική Ενότητα Βραχνεΐκων.

Στο κάλεσμα για αιμοδοσία ανταποκρίθηκαν κάτοικοι από όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν αρκετές μονάδες αίματος, που πρόκειται να αξιοποιηθούν για τις ανάγκες των κατοίκων της εν λόγω Ενότητας (Βραχνέικα, Μονοδένδρι, Καμίνια, Τσουκαλέικα, Μοιραίικα και Θεριανό), όταν αυτές προκύψουν.

Ο ρόλος της Εκκλησίας και του Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών Βραχνεΐκων ήταν επίσης σημαντικός, στο να ενημερωθούν έγκαιρα οι κάτοικοι και έτσι να υπάρξει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Από τον κ. Σιγαλό, εκφράζονται «ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας,  που προσέτρεξαν να δώσουν αίμα - δώρο ζωής - για όσους το έχουν ανάγκη, τους υπαλλήλους του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, που με την απαράμιλλη υπομονή τους διεξήγαγαν τη διαδικασία της αιμοληψίας και τους ιερείς των ενοριών της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων για την υποστήριξη της όλης προσπάθειας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις